Jump to content

Şanzıman Gene Aynı Oldu.

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

Cevat usta ustalığını konuşturup seni hiç mağdur etmeden problemini çözer bence ;):)

Sonuçta her 10 binde bir problem çıkartacaksa manuele çevirsin senin tombağı daha iyi, en azından baskı balata komple değişse bile masrafın 300 lirayı geçmez :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• izzet

4

• Gökhan

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Cevat usta ustalığını konuşturup seni hiç mağdur etmeden problemini çözer bence ;):)

Sonuçta her 10 binde bir problem çıkartacaksa manuele çevirsin senin tombağı daha iyi, en azından baskı balata komple değişse bile masrafın 300 lirayı geçmez :)

abi olur mu Adem şanzumanı 200.e indiriyo zaten :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim Hakan.

Cevat ustanın sorunu halledeceğine eminim ağam.

Bülentçim, şanzımanı 50 liraya indiren bir yer biliyor musun? Yalovada da 200 istiyorlar. Anormal bi rakam değil ki. Az çok sanayiye uğramışlığım var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

...

Bülentçim, şanzımanı 50 liraya indiren bir yer biliyor musun?

........

ben biliyorum, "Oto Klinik - Adem Güneş"!

sıkıyorsa fazla para istesin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün tombakı bıraktım.

Bu arada bir düzeltme yapayım. Daha önce tamirat işini Cevat usta yaptı demiştim. Feramuz usta yapmıştı şanzımanı. Cevat ustayla beraberken götürdüğümden ben yanlış hatırlamışım, düzeltirim.

Neyse, Adem ustaya götürdüm, beyinle ilgili bir sorun olduğu, 3.ve 4. vitese attırmama sorunu olduğunu gördük. Daha önce dediğim gibi, Adem ve Feramuz ustanın "Al git arkana bakma aaabi" garantisinden yapılacakmış. :D Cumartesi alacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

hayırlısı olsun Agam.

dün kuzenin orada da konuştuk bu konuyu onlar da beyinden kaynaklanıyor olabilir demişlerdi.

bir de şanzıman indirme işçiliğini sordum. 626, ördek ve lantislerin şanzımanı epey zahmetli bir işmiş, bunun için 130 - 150 lira alırız diyor. yani yukarıda dediğim gibi 50 lira değilmiş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elli liraya hangi usta eline anahtar alır ki? Bu arada Ademde 150 almıştı. Ama bir sürü ıvır-zıvır işide yapmıştı. Şanzıman adı altında hepsine aynı parayı almıştı. Ben, sonuna kadar helal ettim.

Bu arada seninde orada olma ihtimalinden bahsedildi. Gelecek misin?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Elli liraya hangi usta eline anahtar alır ki? Bu arada Ademde 150 almıştı. Ama bir sürü ıvır-zıvır işide yapmıştı. Şanzıman adı altında hepsine aynı parayı almıştı. Ben, sonuna kadar helal ettim.

Bu arada seninde orada olma ihtimalinden bahsedildi. Gelecek misin?

hangi gün?

bana kimse birşey söylemedi. Ender benle kalkacaksa gelirim, başka türlü gelmem :D:geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi hayırlısı olsun Gökhan. Yani mekanik bir problem değil anladığım kadarı ile değil mi ?

Evet Burak, mekanik değilmiş. Basit dediler buna sevindim.

hangi gün?

bana kimse birşey söylemedi. Ender benle kalkacaksa gelirim, başka türlü gelmem :D:geyik:

Adem dedi. Bilmiyorum valla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

sen hangi gün gideceksin?

annemin hastane mevzuları yüzünden benim gelebilmem pek mümkün değil ama yine de (kesin olmamakla beraber) birşeyler ayarlamaya çalışırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar dün itibarıyla aldım arabayı. Beyindeki sorun halledildi. Adem ve Feramus ustalara buradan teşekkür ederim. Bu arada daha önce şanzımanı yapan Feramus ustaymış, düzeltirim.

Ayrıca, Yenikapı feribotuna 75lira vermektense karadan dönmenin daha kârlı olduğunu öğrendim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...