Jump to content

Şanzıman Gene Aynı Oldu.

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• izzet

4

• Gökhan

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

ben de cumartesi tombakı canlı canlı gördüm, maşallahı var çok düzgün bi araba, gökhan abiylede tanıştık kaynaştık. yediklerimiz söylemiyorum ikizmizde şiştik iyice. ustan antepliyse yaşadın valla :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...
Guest AloneJaguara

Ben de bugün tamirden aldım aracımı:(

bu akşam 626 98 otomatik şanjımanlı arabamı tekrar aldım...

Motor kulağı en öndeki kırıldığı için değişti

krank keçesi yağ kaçırdığı için değişti  nedense torna yapılmış bilen varsa yazarsa sevinirim nedenini.

ön arka-balatalar değişti vs...

1.Şimdi arabaya bindim ilk dikkatimi çeken vites geçişleri inanılmaz derecede sertleşmiş...:( resmen vuruyor

2.hold Lambam yandı eve dönerken akü kontorlü vs fren hidroliği takviyesi vs ama kar etmedi forumdan takip ettiğim kadarı ile:

Gösterge arızası ve Gösterge.müşürü arızası

Şanzıman ısısı motor ısısı ve ites geçişinde  kaydırma oluyorsa bu sorun yaşanıyor...

Evin önüne arabayı park ettim çok garip sesler gelmeye başladı nedense?

ŞUan gerçekten çok üzgünüm zar zor tamire sokacak parayı bulduk şimdide bunlarla uğraşıcaz yarın arabayı bilgisayara bağlıycaz bakalım ne olucak...

Kafamı kurcalayan şey bu torna işi inş otomatik şanzımana zarar vermemişlerdir...

Fikir belirten olursa sevinirim....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun anladığım kadarı ile bi talihsizlik dönemi yaşıyorsunuz, mümkün olduğu kadar tamir bakım esnasında aracınızı yalnız bırakmayın!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neyseki sorunküçükmiş şanzımandan korkmuştum şimdi sadece hold gösterge ikası ve viteslerin sert atışı sorunu var...

Hold göstergesinin yanıp sönmesi ve sert vites geçişleri şanzımandaki  sorundan kaynaklanır.Sorunun küçük olduğunu kim söyledi size? :S Dün söylediklerinizle aynı sorunlar....
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...