Jump to content

Rolanti Hakkında (1999-2001)

saltek
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aracım 2000 mazda 323 1.8 otomatik vites.aracımdan çok memnunum.ancak son zamanlarda

rolantide iken ibre düşüyor aracı titretiyor,ancak tekrar düzeliyor.buda beni huzursuz ediyor.serviste ise birşey çıkmadı.ancak her ışıkta duruşumda 10-15 saniye sonra belirli aralıklarla yapıyor.yardımlarınızı istiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• saltek

3

• Lupara

3

• mahsen

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

özelliklede ilk çalışma zaman aralığında yapar motor ısındıkça bundan vazgeçiyor ama bazen gıcık bir durum olabiliyor tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yakıtını belirli bir istasyondan almanı tavsiye ederim bu olay yaklışık üç ay önce benimde başıma geldi şimdi elimden geldigi kadar aynı benzin istasyonunu kulanıyorum bu problem ortadan kaktı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

doğrudur,son zamanlarda benzin aldığım  istasyonlarda değişiklik oldu.rolantide iken kısa aralıklarla vuruntu hissettim.biraz direksiyon titremesi arttı gibi.

ayrıca kelebeğide temizlettim.ama dün de ışıkta beklerken "N"konumunda,2 sefer yaptı ,rolanti ibresi normalin altına düşüp tekrar düzeldi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim Lantistede bu problem var.Arada bir baktırıyorum sadece spreyle temizleme yapıyorlar kelebeğin olduğu manifoltun girişinden.Ama değişen birşey olmadı bugüne kadar.Anlamadığım rölanti ayarı yapılamıyormu tıpkı eski arabalarımızda olduğu gibi mesala bir düğmeden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest AloneJaguara

bende de sıkıntı var bu konuda...

626 98 otomatik...

ama Motor kulağında hafif bir kırıklık var o da etkili bende...

uyduruk bi buji aldım yeni biraz etkisi oldu ama bir dahakine yüksek performans bujisi ile orjinal buji kablosu almayı düşünüyorum ...

bakalım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu sorun bendede olmuştu. akü kablosunu çekip 1.gece o şekil beklettim ibre mermi gibi oldu. ancak 1 ay geçti gene başladı tekrar bu işlemi yapıcam.

not. kapılar kitliyken sökün. ama sabah araca bagajdan girebilceksiniz böyle bir zahmeti var bu işin :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bu sorun bendede olmuştu. akü kablosunu çekip 1.gece o şekil beklettim ibre mermi gibi oldu. ancak 1 ay geçti gene başladı tekrar bu işlemi yapıcam.

not. kapılar kitliyken sökün. ama sabah araca bagajdan girebilceksiniz böyle bir zahmeti var bu işin :hi:

anahtarla açılmıyor mu?

aküyü sökseniz bile anahtarla hangi kapıyı açıyorsanız o kapı açılır. merkezi kilit çalışmaz.

akü kablosunu sökerek herhangi bir yerdeki problem düzeltilmez, sadece beyindeki arıza kodlarını silersiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi hiç uğraşmayın rölentiyi çok az yükseltin olsun bitsin.bende aynı sorun vardı.yükselltim şimdi süper

enjeksiyonlu araçlarda o şekilde bir ayarlama yapılamaz:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...

Yakıt en önemli süpheli su an yakıtını eski aldıgın yerden al bence bide öle dene eyer devam ederse bi benzin pompasına baktır dicem yada filitresine ama bence yakıt ve onun izledigi yolarla ilgili

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim arabanın hava girişine usta bant doladı bi zararı varmı?

Bir zararı olacagını sanmıyorum Zaten tüplü arabaların %90 nında bu işlem yapılıyor havayı kısmak için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
Guest AloneJaguara

Ateşleme mekanizmasına dikkat edilmesi gerekir...Benimde böle bir problemim vardı buji kablosu ile %80 sonrasında platium buji aldım...rolanti çakılı duruyor ...

Her arabanın farklı durumu olması muhtemel ama düşünceme göre...

Doğru Buji, Kaliteli buji kablosu, LPG için gaz ayarı,gaz enjektör ayarları,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En önemlisi yakıt arkadaşlar bu şikayetlerde, her yere yazıyorum anlatamıyorum, istasyonu değiştirin, hatta bir daha kapısına yanaşmayın eskisinin... Çok iyi iş yapan, pompalarında sıra olan istasyonlara gidin, beklemeye üşenmeyin, onlar tenezzül etmezler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En önemlisi yakıt arkadaşlar bu şikayetlerde, her yere yazıyorum anlatamıyorum, istasyonu değiştirin, hatta bir daha kapısına yanaşmayın eskisinin... Çok iyi iş yapan, pompalarında sıra olan istasyonlara gidin, beklemeye üşenmeyin, onlar tenezzül etmezler...

Selman abiye katılıyorum ben hic istasyon degıstırmedım bu zamana kadar 5 yıl oldu 6. yılımıza giricez aracım ile bole bir sorun cıkartmadı bu konuda hangi istasyon diye sorarsanız bence shell..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...