Jump to content

Rolanti Hakkında (1999-2001)

saltek
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Estağfrullah, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. 42bin kmde bir araç gerçekten çok şanslısınız :)

Bu km'de debriyaj balatasının bitmiş olma ihtimalini düşünemiyorum ama tabi sizden önce sahibinin nasıl kullanıldığını bilmek gerek. Aracınız 11 yaşında haliyle şanzıman yağı özelliğini yitirmiş olması ihtimali çok yüksek, malum Türkiye'de 4 mevsimi yaşıyoruz soğudu ısındı derken onunda ömrü bitiyor, şanzıman yağını değiştirdiğinizde sorun çözülmese bile şanzıman bakımınızı yaptırmış aracınızın yürüyenini korumuş olursunuz. Eğer sorun yine çözülmezse debriyaj balatasına baktırmanızda fayda var, km'ye bakıyorum soruna bakıyorum yüksek ihtimal 1ncisidir yada 2ncisidir diyemiyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• saltek

3

• Lupara

3

• mahsen

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

tekrar sağol ibrahim. sölediklerin doğrultusunda hareket edicem. keske vites olayını başka bi başlık altında paylaşsaydık benim gibi yeni katılan ve deneyimi az arkadaşlar için iyi olacaktı. çünki güzel bi söyleşi tarzında gelişti konu  ;D malum bende uyeliğimden bu yana mümkün mertebe başlıklardan talan ediyorum forumu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Moderatörler gerekli görürse konuyu kesip biçer ilgili konu başlığı altına taşırlar, umarım sizin arızalarınız size çok yük olmadan kısa zamanda çözülür :) kazasız rahat bir sürüş dilerim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...