Jump to content

Mercedes Vito Yardım

Guest muratd37
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar 110 d yada 110 cdı mersedes vito hakkında bilgisi olan varmı.Yakıtları naslıdır tutulan model hangisi.Bir araç buldum 1999 110 d klimalı abs li full bir araç 16900 istiyor.Birde 110 cdı var 17500 istiyor.cdı yeni teknoloji ama 110 d özelliklerini hiçbiryerden bulamadım.Kullananlar varmı genel olarak nasıl araçlar.Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski bir Mercedes çalışanı ve zebil gibi vito satmış birisi olarak 110D veya 110 CDI önermiyorum.. İlla ki almak istiyorsanız 112 CDI olanlara bakın ve mümkünse 2000 model ve üzeri alın.. İmkan var ise115 CDI'ları şiddetle öneririm.

Yakıt tüketimleri şehir içinde ortalama 10 lt civarındadır. Temizini bulursanız bakım haricinde masrafınız olmaz.. Olurda araç bulursanız ve ekspertiz yaptırmak isterseniz 0212 451 19 00'dan bana ulaşın yardımcı olurum... Adım Türker.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest muratd37

115'lik alma imkanım yok. 112 cdı 18000 den başlıyor.112 ile 110 arasında motor özelliği, konfor ve parça fiyatı açısından çok fark varmıdır. Birde internette baktığıma göre vito parça fiyatları transporterı ikiye katlıyor gibi.Asıl niyetimiz transporter idi, ikisi arasında tercih yapmak zor. 20-21000 gibi fiyatlar benim için çok fazla ancak 17000 civarı gücümüz yetiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mercedes parçaları düşünüldüğü kadar pahalı değildir. VW , vito'ya göre daha masraflı bir araçtır en önemli sorunu da turbo arızasıdır..

Eski Vito'larda motor sorunu yaşayanlar genelde ilk satın alanlardır çünkü ilk serilerde motor arızası sözkonusuydu. Gerçi mercedes bu arızaya sahip motorları ücretsiz değiştirmişti zamanında..İnternetteki vito fiyatları ise çok ama çok şişirme buna emin olun.. 112 CDI ile 110 CDI aslında aynı motordur sadece beygir güçleri farklıdır ve 112 CDI daha aksesuarlıdır.. İmkan varsa 112 CDI öneririm.. Yoksa içinize sinen temiz bir 110CDI'da olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...