Jump to content

Eksantrik mili

41NEJAT
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

çift eksantrik olması bizim için bi avantajmı yoksa sorunmu. bu eksantrik zincirinin bikullnma süresi varmı. yada hiç değiştiren oldumu. bu zincirin zamanla deforme olması,açılması rolenti dalgalanması yapıyor olabilirmi. subapların açılıp kapanma zamanlarını bozuyor olabilirmi.motor yapılırken bunlar kontrol ediliyormu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

egzantrik zincirli değil, kayışlı.

çift egzantirik olması nedeniyle az bişey daha seri çalışır.

kullanma ömrü 100 bin km. dir.

subap açma/kapamada sorun olduğunu düşünüyorsan sente ayarında problem olabilir. sente ayarını normalde kontrol ederler ama yine de yanlış yapmış olabilirler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nejat abi senin mesajlarını  bir iki gündür bakıyorum abi senin relanti sorunu vardı sanırım ondan sordun bu soruyu  abi yolda gidiyon bi an aracı boşa alıyon relanti düşüyor sonradan stop edecek gibi olup tekrar fırlıyormu o sorun var relanti dalgalanıyor sürekli  bunu tek  nedeni debi metre abi  bende aynı sorunu yaşadım tahminim senin sorununda o  gerci sen elktirikle çalışan fonksiyonları acınca dedin ama  ben böyle  bi sorun yaşadım  paylaşmak istedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Merhabalar,

Lantisci arkadaşın dediği problem ben de var.

LPG taktırmadan önce pek hissetmiyordun ama LPG'den sonra rölanti çok fazla dalgalanmaya hatta stop etme noktalarına gelmeye başladı.

Soruşturduğumda LPG'deki dalgalanma benzindekinden 10 kat fazla olur eğer benzinde dalgalanma varsa sorun motordandır dediler.

Benzinde de dalgalanma var ne yazıkki.

Boğaz kelebeği temizlendi falan ama sorun epeydir devam ediyor.

Nedir bu debi metre, bunu değiştirsem sorun düzelirmi acep?

Bir de fiyatı hakkında fikri olan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...