Jump to content

1998 otomatik 626 sedan

98 323
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba 1998 otomatik 626 sedan almak istiyorum. Bu araç modeli hakkında az çok bilgim var ama otomatik vitesinin 4 vites mi 5 vites mi olduğu konusunda bilgiye ihtiyacım var. Ayrıca piyasası nedir? Kaça alınabilir?

Teşekkürler

Halil YAVUZ

Bankacı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araçlar, (En azından Türkiyede) 4 vitestir. 115 ve 136 BGlik motorlar ile LB, Sedan ve azda olsa SW kasa gelmiş.

Mümkünse 136BGlik full modellerden bakın. ABS, çift HY, Yol Bilg., TCS, Sunroof, Sis vs vs. olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

almayı düşündüğün model aracım var,satılık değil ama bir kullanıcı olarak 115 hp lik olmasına rağmen fazlasıyla memnunum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

şunu söyliyim 136 lığın hali başka be kardeş heleki ivmelenme aldığımdan beri beni mahçup hiç etmedi mazda olsun da çamurdan olsun =)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şunu söyliyim 136 lığın hali başka be kardeş heleki ivmelenme aldığımdan beri beni mahçup hiç etmedi mazda olsun da çamurdan olsun =)

Valla bende o zamanlar daha 15 yaşında filinta gibi bir velettim,eniştemle birlikte gitmiştik aracı teslim almaya... O zamanda söylemiştim enişteme şu gri sunroofu olanı alalım diye :)

ama eniştem o çok yakar bu iyidir diyip,şimdiki arabamı almıştı kendisine...

Bu yüzden 115 hp ye teslim olduk bizde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...