Jump to content

Torpidodan Ses Gelmesi

ceyhun29
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar ben corolla kulllanıcısı olarak ön torpidodan gelen seslerden muzdaribim. mazda 3 de benzer sorunlar oluyor mu acaba? belki ilerleyen günlerde corolla mı değiştirip mazda ailesine katıolabilirim de. size bazı şeyleri danışmak istiyorum. çevremde hiç tanıdık mazda kullanıcısı olmadığı için fikirleriniz benim için çok değerli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

2004 yılından bu tarafa mazdam var. Ön torpito gözünden hafif cızırtı geliyor. 110 km hızı geçtiğimde lastikler içeri çok uğultu veriyor. beni şahsen çok rahatsız ediyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

2004 yılından bu tarafa mazdam var. Ön torpito gözünden hafif cızırtı geliyor. 110 km hızı geçtiğimde lastikler içeri çok uğultu veriyor. beni şahsen çok rahatsız ediyor.

aracınız mazda 3 mü hocam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yol ve lastik kalitesi araba içindeki titreşimi arttır :D kendimden biliyorum ama deneme 323hb di :D

yol ve lastik kalitesi araba içindeki titreşimi etkiler demek istedin heralde.  :)

ama aslında bu sorun bazı arabalarda gerçekten var. iyi bir yalıtımla bu sorun halledilebiliyor diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peugeot mesela içine ses alabiliyor,, arkadasımın söylediği: 2004 model 307 motordan az miktarda devir sesini duyuyorum ama ben yolda düz giderken biri saygın diye bagırsa dışarıyı duyabiliyorum demişti 2005 yada 2006 yılında geçen bi muhabbet

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...