Jump to content

94 Mazda 323 Sedan Hakkında Bilgi

alexoss
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selamlar ben yeni mazda üyenizim...temiz klimalı bordo 120000 de mazda 323 sedan sahibiyim artık.ben bu arabalarla ilgili bilmek istediğim bişeler var. bana yardımcı olursanız sevinirim:

1)bendeki araba otomatik vites 3 vitesliymiş...bunun öbür 4 lerden ne gibi farkı var ve yakıtı nasıldır.yani bana anormal ölçüde bir yakma görmedim.nede olsa benzin fiyatları tavan.

2)otomatik vites yağını ben doldurabilirmiyim...doldurabilirsem nerden doldurabilirim ve ne zamandan ne zamana bakımı yapılır.

3)bu sedanların arka sis farı yok herhalde ben göremedim.birde otomatik vites göstergesi gösterge panelinde yok ilginç!

4)son olarakta bu arabanın otomatik viteslinin teknik özellikleri....

iiyi günler

Edit:Başlık düzeltildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hoşgeldin bende de 323 sedan var ama 97 model otomatik vites harici sorularını elimden geldiğince yanıtlarım benden çok daha deneyinmli arkadaşlarda var ama emin ol aracından çok memnun kalacaksın keşke benimkide otomatik olsaydı bir de klima yeterde artardı görüşmek üzere  :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 vites de vites aralıkları daha uzundur haliyle. 4 vites e göre biraz daha uzun sürer hızlanması. Bende lpg li manuel olduğundan yakıtını bilemem ama şehiriçi 9-11 lt aralığındadır tahminimce

İyi günlerde kullanın  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sağolun..ben mazdaları hep severim daha çok japon arabalarına hastayımdır..Peki bu arabada dikkat etmem gereken neler var....Mazda 323 lerin sıkıntıları neler?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...