Jump to content

İşte yeni Astra

acamurcu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Opel, Türkiye'de de en çok ilgi gören modellerinden olan Astra'yı tamamen yeniliyor. ( Bu model bana hiç yabancı gelmedi. Başka bir modele benzetiyorum, çıkaramadım.. )

İşte yeni Astra

Yeni Astra'nin resmi tanıtımı ilk olarak Eylül ayındaki Frankfurt Fuarı'nda yapılacak, arkasından da yollara çıkacak.

Yeni model Opel Astra'nın giriş seviyesinde 1.4 litrelik benzinli motor kullanılacak. Bu motorun 120 beygir ve 140 beygir güç üreten iki ayrı versiyonu bulunacak.

Dizel motor cephesindeyse 1.3 litre, 1.7 litre ve 2.0 litre CDTI motorlar görev yapmaya devam edecek.

2010 yılı içinde GTC ve station karoserlereri tanıtılacak otomobilin sedan karoserinin ise 2011’de yollarda olması bekleniyor.

post-32-141695277946_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Mazda 3 ondan çok çok üstün bir araç değil :D Kuzende var 1.3 dizel 2006 problemsiz biniyor.Sınırlarını çok zorlamadığın taktirde kullanımı hoş bir otomobil.Yerden yere vurulacak bir araç değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3 ondan çok çok üstün bir araç değil :D Kuzende var 1.3 dizel 2006 problemsiz biniyor.Sınırlarını çok zorlamadığın taktirde kullanımı hoş bir otomobil.Yerden yere vurulacak bir araç değil.

katılmıyorum sana almanyanın şahinleri işte bence 5 para etmez.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

katılmıyorum sana almanyanın şahinleri işte bence 5 para etmez.

Bu durum ülkemizin ne hallerde olduğunu gösteriyor :D Aynı sınıf araçlar abartmayın sayın Faruk Efendi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence yandan arkası mazda2 ye benziyor iç göstergelerde mazdadan alıntı :) bu ne len her bişeyi calmışlar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben arabistana gittim adamlar işini biliyor tek yaptıkları para harcamak bi tane opel görmedim ciddede mazda dolu :D ayrıca opel astrayla mazda 3'ü kıyaslamam bile :D :D

ama abd'yi bilmem :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...