Jump to content

97 Practica'ya LPG

Ramorotti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

herkse mrb 2ay once 97 model practica aldı babam bana sagolsun aracımdan cok memnunum. yakıt tüketimide fazla sayılmaz ama öğrenciyim sonucta izmitten adapazarına arabyla gidip geliorum ve lpg taktırmak istiorum önerileriniz ne olur taktıranlar vrsa beni bilgilendirebilirlermi .arac sehır dısı 180-190 falan yakıo km de verecegınız cvpler ıcın sımdıden teskkur edrım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herkse mrb 2ay once 97 model practica aldı babam bana sagolsun aracımdan cok memnunum. yakıt tüketimide fazla sayılmaz ama öğrenciyim sonucta izmitten adapazarına arabyla gidip geliorum ve lpg taktırmak istiorum önerileriniz ne olur taktıranlar vrsa beni bilgilendirebilirlermi .arac sehır dısı 180-190 falan yakıo km de verecegınız cvpler ıcın sımdıden teskkur edrım

Benim 97 familia 1.8 aracımda mimgas takılı. sanayi sitesi içinde Özbay Otogaz (ilave bloklarda) firması yaptı montajı ve ilk ayarlardan sonra hiçbir problem yaşamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

günlük ortalama 80 -90 km icin deger gibi gelio bana. bide mustafa abinin lpg tecrübesini okudum aynı seyleri bende yasayacakmıyım taktırınca lpg

günlük 80-90km için elbette değer.

Mustafa Abin sorunları sever, devamlı çözüm yolları arar, çözüm adamıdır O.

:D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

günlük ortalama 80 -90 km icin deger gibi gelio bana. bide mustafa abinin lpg tecrübesini okudum aynı seyleri bende yasayacakmıyım taktırınca lpg

Bu kez o problemlerin hiçbirini yaşamadığımı unutma ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o kadar yakan arabaya elini sürme kardeşim,performansı düşmüş,yağ yakan kısacası sürüş zevkini mahveden bir sonuç ortaya çıkabiliyor.Lpg bence beraberinde yapacağınız masraflarla astarı kılıfını geçiyor.selamlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence senin kararına kalmış ama bide şöle bi durumda var arabam az yakıo diye daha çok yol yapıosun yine aynı paraya denk gelio gezdiğin yerlerde sana kalıyo :) mesela ben nerdeyse 1.5 yıl oldu lgp takalı şu an benzinde kullanıyorum uzun yola giderken lgp de kullanıyorum arabanın sesi soluğu gidiği değişiyo lpgde ondan pek zevk almıyorum şehir içinde.. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında hiç taktırmak istemiyorum ama ben arabama ALLAH bi kaza bela vermzse en az 4 sene daha bineceğim öğrenci adamıda suanki benzin fiyatları yamultuyo (sadece öğrenci deil herksesi) onun icin mustafa abininde dediği gibi iyi montaj yapan yaptığu işin arkasında duran sağlam bi yerde taktırcağım lpg her ne kadar istemeyerekte olsa...

değerli yorumlarınız için tesekkur edrim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...