Jump to content

Yağ Damlatma Hakkında (90-94)

iap54
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

meraba arkadaşlar 323 sedan var 91 model yeni aldım özenerek ama bugün baktım yağ akıtmış park yerine usta lifte kaldırdı keçelerden olabilir dedi ne olabilir bide bunların kayışlar kaça değişir ya yardımcı olun moralim çok bozuk :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 45
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• iap54

5

• ugurince

3

• dogan_u

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 1 yıl sonra ...

Beyler, bende bugün sanayiye gittim, ilk sayfada arkadaşın aracında ki manzaranın aynısı benim mazda da da mevcut malesef. marmariste, mazdanın ehli birini aradım ama denk gelmedi, malum küçük yer.. 2 yere gösterdim, karteri söküp bakacağız, keçelerden kaçırıyordur, ama o keçeleri marmariste bulamazsın dedi. diğer bir yer ise, yine karteri söküp silikonlayıp tekrar takıcaz gram sızdırmaz dedi. açıkcası çelişkili ustalar.. netten deneyimli arkadaşların dediği gibi krank ön ve arka keçelerini araştırdım ancak bulamadım. komple set satıyorlar 100 liraya.. daha bunun işçiliği var vs.. sadece yağ sızdırmasını önlemek için keçeyi nereden satın alabilirim, keçeler haricinde var mıdır bir parça değişmesi gereken ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sırasıyla yağ kaçıran yerleri sayayım sana: 1..karter boğaz lastikleri...2..distiribitör o ringi..3..arka krank keçe...4..ex keçe...5..ön krank keçeşi..6..üst kapak contası....keçeler tek tek satılıyor..diğer parçalarda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...