Jump to content

Mazda Sahsuvaroğlu - Maltepe

sonerkolcak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar

aramızda Mazda Şahsuvaroğlu'ndan kimse varmı yada Şahsuvaroğlu'ndan servis hizmeti alan.

Ne dersiniz Şahsuvaroğlu Servis konusunda.

tesekkurler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şahsuvaroğlundan hizmet alanlar yorumlarını yazacaklardır. Şahsuvaroğlundan üyelerimiz de var diye biliyorum.

Arkadaşımın ford focusu için servise uğradığımızda Volkan bey bizimle özel olarak ilgilendi, servis ve müşteriyle ilgilenme konusunda çok memnun kaldığımızı söyleyerek tekrar teşekkür ediyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şahsuvaroğlu Servis Müdürü Cem Bey sitemizin üyesi. Oradan servis alan arkadaşlarımız da var. Onlar yorumlarınızı yazacaktır

Konuyu ilgili bölüme taşıyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben oraya gidiyorum.Cem bey gayet  ilgili davranıyor aracımla.Garanti konusunda çok yardımcı oluyor.Şahsen ben memnunum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Şahsuvaroğulları mazda araçlarıylada ilgilenir mi ? Bilmiyorsam cahilliğime verin. Maltepe tarafında 2.el bir mazda3 alacağım kısmetse, almadan detaylı ve profesyonelce a'dan z'ye kontrolünü yaptıracağım servis arıyorum Maltepe taraflarında? Veya nerede baktırabilirim o civarlarda ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buradan forum üyesi arkadaşlarımızın servislerle ilgili yorumlarını alabilirsiniz.

Sanırım, istediğiniz servisle ilgili yorumda vardı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
Guest scarab239

Şahsuvaroğlundan bir kere hizmet aldım ve memnun kaldım.

Cem bey telefonda her soruma sabırla cevap vermiş , ve gerekliyse hemen telefonla dönüş yapmıştır.

Bu yaklaşım bende güven uyandırdı. Mazdam sorun çıkartmadığı için servise gitmek durumunda pek kalmadım , periyodik bakımlarda gideceğim yerdir Şahsuvaroğlu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kısmetse yarın ilk bakım için Cem bey i ziyaret edeceğim..

bakalım, goruslerimi yazarım :)

Cem bey iyi bir insan-hoş sohbet falan nasıl geçtiğini anlamadık bakımın

5000 km olmuştu arabam.

yağ-yağ filtresi-hava filtresi değiştir

indirimle 160 TL verdim.bir de uygun fiyata kauçuk pas pas aldım :) orjinaller cok kirleniyor :)

biraz uzak olmasına ragmen hep oraya kullanacagım

tavsiye ederim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...