Jump to content

Yeni Mazda 3 MPS

Kado
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

http://s584.photobucket.com/albums/ss284/TieNN89/MPS%20Drive%20Day/?start=all

Sanırım Avusturalya'da yapılmış bir test day organizasyonu bence görünüşü gayet güzel

Mazda3 MPS Overview

Are you the type of person who experiences 0 to 100 km/h in 6.1 seconds and can't wipe the smile off your face? Then you'll probably get New Generation Mazda3 MPS. The super sporty, aggressive body that makes it look ready to pounce doesn't appeal to the faint hearted. The performance it delivers is for those who can handle it.

If you're a true MPS driver, you'd know that the new bonnet scoop is only a hint at the power underneath. And that intercooling, direct injection and turbocharging is a potent combination, capable of pumping out 190kW and a massive 380Nm of torque from a 2.3 litre four-cylinder engine. You'd also get the fact that scorching power is nothing without the precision of torque-sensing limited slip differential and sports suspension.

If you get the grunt, you'd also appreciate that it comes with kind of premium, advanced features you don't see everyday. Like satellite navigation, Bluetooth connectivity and Smart keyless entry with push-button start. The refined, driver-centric, interior makes this rare beast a beauty equipped for serious driving. If that's where you'd rather be sitting right now, then you definitely get it.

New Generation Mazda3 MPS. Not everyone gets it.

http://www.mazda.com.au/Models/Current%20models/Mazda3%20MPS.aspx

Not : alıntıdır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 91
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• M.E.G

7

• Kado

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

• 2 ay sonra ...

100binlik bi fiyata  4X4 subaruyla rakip olamaz gibi kaldıki ikisinin tipide aynı sayılır :)

35000 tl daha ucuz olabilir bence. Lakin ikisinin de eskileri çok çok daha iyi. Olmamış bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

fiyat uçuk sınıfında emsalleri arasında fiyat farkı var alacak kişi bizden birileri olmalı örnek uyumsuz abi  :D

100 bin cidden saçma olur hadi bırak diğer rakipleri(en başta subaru) rx8 var hem uygun fiyatlı hemde vergi avantajı mevcut o kadar parayı verecek olsam tercihim mps olmazdı doğrusu
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Katılıyorum Bülent abi rx-8 daha avantajlı bir araç  :)

verirlerse 50-60 bine alınır :D ama sanmıyorum o fiyata olacağınıda yurtdışı satış fiyatı 30bin eurolarda bize 100e ancak gelir >:(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yıllardır mazda şunu getirecek mazda bunu getirecek deniyor:)

Daha 1.6 dizel'i bile getiremedi. Hele 2.2 dizel 180 Hp'lik motor varki tadından yenmez ama biz herzamanki gibi sadece o motorun adını duyup testlerini inceleyerek buruk bir sevinçle hayatımıza devam edeceğiz.

Hadi hepsini geçtim sadece mazda 3 2.0 MZR'yi getirseydi dünyalar bizim olurdu.

Mazda'nın bize artık daha fazla veresi kalmamış bence, o yüzden MPS'nin geleceğine ben hiç inanmadım. Hele de 15 gün sonra, vay be:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yıllardır mazda şunu getirecek mazda bunu getirecek deniyor:)

Daha 1.6 dizel'i bile getiremedi. Hele 2.2 dizel 180 Hp'lik motor varki tadından yenmez ama biz herzamanki gibi sadece o motorun adını duyup testlerini inceleyerek buruk bir sevinçle hayatımıza devam edeceğiz.

Hadi hepsini geçtim sadece mazda 3 2.0 MZR'yi getirseydi dünyalar bizim olurdu.

Mazda'nın bize artık daha fazla veresi kalmamış bence, o yüzden MPS'nin geleceğine ben hiç inanmadım. Hele de 15 gün sonra, vay be:)

Not yet....:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben aslında ne istediğimi itiraf ediyorum:) RX kasalı 2.2 MZR_CD (185hp) :D

Bu arabayı yapsa canımı çıkar mazdanın:)

Aklına mı gelmemiş bunların :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fiyat uçuk sınıfında emsalleri arasında fiyat farkı var alacak kişi bizden birileri olmalı örnek uyumsuz abi  :D

Bülent abi ev alacak :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Biraz sabredin Mazda Avrupa'nın Genel Müdürü olunca hepsini halledeceğim :D :D

benim torun tosun biner artık ancak :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...