Jump to content

Yeni Mazda 3 MPS

Kado
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 91
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• M.E.G

7

• Kado

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

60000'e satılması için çıplak fiyatının 27,000 civarı olması gerekiyor ki imkansız. (ötv %84) Distribütörde suç aramamak lazım, sorun vergi sisteminde. Yine de impreza sti, ve lancer evo'nun 130,000 liralık fiyatlarına bakıldığında 30,000 avantaj gözüküyor. Tek eksisi mazda 6 mps gibi 4  çeker olmaması. 70 civarına rx-8 daha tercih edilebilir gözüküyor, mps rx-8'i her disiplinde (görünüş hariç) harcasa da:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

100.000 lira çok değil bu araba için kanımca. Avrupa'dan kendiniz getirmeye kalktığınızda 20.000lira civarında fazla ödüyorsunuz full donanımına. Amerika'dan ise 85.000lira civarı bir para ödeyerek getirtebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

100 bin lira çok para yahu ancak 2.eli alınır bunun fiyatı baya düşer öyle alınır sanırsam :)

alınca anasını ağlatmadan kullanıp satacak birini bulabilirsek :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen rahat ol bu hafta sayısal bizde ;):D :D

değiştiriyorum şans topu bizde dont worry , then we happy :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

alınca anasını ağlatmadan kullanıp satacak birini bulabilirsek :D :D

Aynı durum impreza için de geçerli. Piyasada patlak çatlak olmayan impi bulmak da büyük mesele ;) Adam gözümün önünde bitik motorlu impiyi çaktı birine hiç acımadan. Acıdım alan çocuğa valla :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Aynı durum impreza için de geçerli. Piyasada patlak çatlak olmayan impi bulmak da büyük mesele ;) Adam gözümün önünde bitik motorlu impiyi çaktı birine hiç acımadan. Acıdım alan çocuğa valla :(

işten anlayan biriyle almak gerek 2.eli
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

işten anlayan biriyle almak gerek 2.eli

valla adamlar anlayanı bile ayakta uyutacak tekniklere sahip. basıyor motora katkıyı, kesiyor dumanı. sen ilk yağ değişiminden sonra bi bakıyorsun sinek ilaçlama aracı gibi gidiyorsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...