Jump to content

Yeni Mazda 3 MPS

Kado
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 91
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• M.E.G

7

• Kado

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

her ne kadar 300hp olsada çirkin bir wrx sti a 135 bin verecegime gider 260hp lik mps yi alırdım ben olsam..

Ayrıca donanım da satın almış olacaksın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

2009 model mps aldim arkadaslar arabam aralikta geliyor almadan evvel rx8 ve subaru bmw 330 denedim ama mps bambaska senelerce clk 320 kullanmistim ama mps bambaska ama tr icin 100 milyar abartili pahali 27 euro aldim full arti bose hediye not almanyada yasiyorum  saygilar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2009 model mps aldim arkadaslar arabam aralikta geliyor almadan evvel rx8 ve subaru bmw 330 denedim ama mps bambaska senelerce clk 320 kullanmistim ama mps bambaska ama tr icin 100 milyar abartili pahali 27 euro aldim full arti bose hediye not almanyada yasiyorum  saygilar

27000 € derken :D vay beeee

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

MPS Türkiyeye 1 tane gelmiş arkadaşlar:) İstanbulda bir bayi almış; satış fiyatı 105.000 TL.

Aslında toplam 3 tane geldi. Diğer ikisini Mazda kendine almış olabilir. Basın arabası felan yapılıyor bazı arabalar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Cevaplar yaşa göre değişir :)

Not : Bu arada ikisini de isteseniz alamazsınız artık. Bildiğim kadarı ile hepsi satıldı :)

mps in galvano kapısında durduğunu sölemeseydin bari hacım :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cevaplar yaşa göre değişir :)

Not : Bu arada ikisini de isteseniz alamazsınız artık. Bildiğim kadarı ile hepsi satıldı :)

Nasıl yani cx-9'larda mı satıldı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

CX9'un yıllık 8690 TL vergisi yerine MPS'nin 2650 TL'lik vergisini ödemeyi tercih eder her aklı başında delikanlı:)

2.2 Dizel motorla gelmedikçe hem CX9 hem de CX7 gereksiz arabalar bana göre.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...