Jump to content

Yeni Mazda 3 MPS

Kado
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 91
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• M.E.G

7

• Kado

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

lotodan para çıksın hemen alırım. hem hazır İlhan abi özel köşe yapma sözü de vermişken hiç kaçırmam bu fırsatı :D

mps almasanda sana özel köşe açtırırız; admin yakınımdır  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

85bin tlye bmw 3.20d alırım.

- aracım bmw olur. prestiji yaşar, satmam gerekirse altın değerinde satarım

- bütün bu kaliteyi kullanırken de dizelden dolayı ucuza kullanmış olurum.

- bunların üstüne 20bin tl kalır. kalmasın dersem her genç delikanlının ve her genç kızın rüyası bmw 3.20 coupe alırım.

105bin tl gerçekten mazda 3 için çılgın rakam, bu para ile yapılacak çok daha güzel şeyler var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece 105.000 liran varsa ve aşağıdaki şekilde düşünüyorsan almazsın zaten.Ama maddi durumun çok çok iyi olsa ben alırdım, bmw'de alırdım.Bu tür araçlar zaten senin benim için değil, para hesabı yapmayan kişiler için .

85bin tlye bmw 3.20d alırım.

- aracım bmw olur. prestiji yaşar, satmam gerekirse altın değerinde satarım

- bütün bu kaliteyi kullanırken de dizelden dolayı ucuza kullanmış olurum.

- bunların üstüne 20bin tl kalır. kalmasın dersem her genç delikanlının ve her genç kızın rüyası bmw 3.20 coupe alırım.

105bin tl gerçekten mazda 3 için çılgın rakam, bu para ile yapılacak çok daha güzel şeyler var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece 105.000 liran varsa ve aşağıdaki şekilde düşünüyorsan almazsın zaten.Ama maddi durumun çok çok iyi olsa ben alırdım, bmw'de alırdım.Bu tür araçlar zaten senin benim için değil, para hesabı yapmayan kişiler için .

para hesabı yapmayan kişilerin ilk aklına gelecek araç mazda değildir bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bencede biraz pahalı.Bende bu parayı verene kadar 70 küsüre RX8 tercih ederim.Bu arabayı ancak parsı olup sağda solda pek fazla görünmeyen bir arabaya sahip olmak isteyenler alır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...