Jump to content

Yeni Mazda 3 MPS

Kado
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Valla MPS benim hep almak istediğim türden bir araç. Yani binek otomobil görünümünde, ama çok güçlü bir motora sahip spor bir otomobil. Rx-8 alsam, herkes bakacak ve bu beni rahatsız eder. Ama sıradan görünen bir araçla uzayıp gitmek hoşuma giderdi. Tabi bu söylediklerimin hepsi Rx-8 ile MPS'nin fiyatlarını yer değiştirirsek geçerli :D Şu anki fiyatlarla MPS almak bence isabetli bir karar olmazdı. Ederi 65 - 70 maksimum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 91
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• M.E.G

7

• Kado

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest mustafa_g

Kadir'in söylediklerine tamamen katılıyorum.

Mazda'nın en büyük hatasının ise önden çeker bir arabayı 260 beygir yapması olduğunu düşünüyorum. Ama yine de vardır bir bildikleri herhalde. Benim bildiğim 200hp+ araçlar ya arkadan itiş ya da 4 çeker olmalı. Önden çekişin yol tutuş ve ilk kalkışta dezavantajları var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda ruhuna sahip çıkmışlar.

Mazda araç önden çekerdir :)

Kadir'in söylediklerine tamamen katılıyorum.

Mazda'nın en büyük hatasının ise önden çeker bir arabayı 260 beygir yapması olduğunu düşünüyorum. Ama yine de vardır bir bildikleri herhalde. Benim bildiğim 200hp+ araçlar ya arkadan itiş ya da 4 çeker olmalı. Önden çekişin yol tutuş ve ilk kalkışta dezavantajları var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda ruhuna sahip çıkmışlar.

Mazda araç önden çekerdir :)

Mazda'nın böyle bir takıntısı olduğunu düşünmüyorum. Nihayetinde Rx-8'de arkadan itişli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

mps yillik  sigortasi 1000 euro full kasko vergisi senelik 400 euro civarinda  11 gun kaldi mps almaya resimlerini koyarim saygilar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fiyatı rakipleri ile kıyaslamak lazım, yani bir megane rs ne kadara satılyıor, golf gtı ne kadar falan... eğer bunlardan abartı farklıysa gerçekten fiyatta geçiriyorlar demektir. sonuçta mazda3 mpsin alman rakiplerinden 4-5 €daha ucuza gittiği gerçeği var almanyada. yani fiyat donanımda  mazda alman rakiplerine meydan okuyor kendi memleketlerinde. aynı araçlar burada mazdadan ucuz ise distrübütör kar marjı uçuk demektir...

yanlizarkasdasim mps 4 kapi golf gti 2 kapi golf ,golf extralari ile mps extralari farkli reno zatan arab degil 330 bmw alsan oda 2 kapi  spor hizli bir sey alacam dersen 5 seneye yakin 320 clk kullandim bir kere tamire göturmedim satarken inana cok zorlandim 2 kapi arabayi kimse istemiyor,mazda tum extralar var saglam,reklam yapmadigi halde iyi satiyor su anda 2-3 ödul aldi ciktiindan bu yana tuv de porschen sonra en saglam 2 araba  evo arkadasimda var araba degil konfor  o ic  berbat dugmeler firin dugmesi gibi sadece ses ve surat  var  ford rs var sinifin en iyi araci bence 30o ps uzerinde ama malesef iki kapi mazda 4 oldugu icin bana uygun geliyor saygilar
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...