Jump to content

Rektefiye Mi Gerekli ?

Guest ilkem07
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar 323 hb aracım  son günlerde performanstan düştü ,ve aracımı dik bir yokuşta geri vitese taktım ve el firenini indirdim ve vites tutmadı arabayı attı , sizce ne yapmalıyım bu sorun neden olmustur , motorun reglefiye istediğini başka nasıl anlarız...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

rektefiye en son düşünülecek çözüm. motor aşırı yağ yaka gitmez egzostan siyah duman gelir vs. vs.

sizin sorununuz baskı balatayla,şanzımanla,ateşlemeyle ilgili olabilir. biraz daha ayrıntılı yazarsanız daha net cevaplar verilebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim yorumlarınız için ozaman ben daha detaylı bilgi vereyim ;

-Aracım 241000 de , 17 inç jantlar mevcut , yağ yakma sorunu yok ,egzos dumanı gözle gözükmüyor , yağ lpg kullandığımdan çok çok az eksiltiyor .

- Benim kuşkulandığım nokta ben aracımla yine 17 inç jantlarla 170 basıyordum , lpgde sorunsuz bi şekilde ,düz yolda şimdi araba 120 yi zor geçiyor , fakat benzindede 140 zor yapıyor , 0-100 hızlanması baya düştü sebebleri ne olabilir anlayamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

............

- Benim kuşkulandığım nokta ben aracımla yine 17 inç jantlarla 170 basıyordum , lpgde sorunsuz bi şekilde ,düz yolda şimdi araba 120 yi zor geçiyor , fakat benzindede 140 zor yapıyor , 0-100 hızlanması baya düştü sebebleri ne olabilir anlayamadım.

Ateşleme sistemine, karbüratöre v.s. baktır.

Gerçi herşey iyi durumda olsa bile 17" jant o arabaya çok fazla. İdeali 15" o araba için ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...