Jump to content

Mazda 3 LPG'de Yol Bilgisayarı

Cem
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tekrardan merhabalar herkese.. Lpg konusunda merak ettiğim birşey var sizlerin bilgilerine ihtiyacım var. Lpg taktıktan sonra mazda 3 lerinizin yol bilgisayarlarını kullanabiliyor musunuz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Az önce MEB Başayar servisini aradım mazda3 lerde lpg ile sıkıntı yaşayabilir miyim diye sorduğumda ilgili personelden mazda3lerde lpg olmuyor cevabını aldım.. Sadece yeni model  lpg sistemlerinde yani içerisinde yağlama mekanızması bulunanlarda randıman alırsınız dedi.. Prins-Romano gibi markalarda bu sistem var mıdır acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de aracimda LPG oldugu ve bu konuyu ozel olarak arastirdigim icin soyleyebilirim ki olmuyor diye birsey yok. LPG Mazda3, Mazda6 gibi araclara oluyor ama motorundaki bazi parcalarin alasiminin LPG ni urettigi isiya cok dayanikli olmamasi sebebi ile LPG ile yaptigi  50 bin km den sonra ariza cikartma ihtimali bulunuyor. Konu Mazda3 un meshur subaplari konusunda islendi.

Yaglamaya gelince faydasindan cok ozellikle bujide zarari oldugunu dusunuyorum. Ayrica faydasi da kanitlanmis degil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yağlama kiti LPG'nin motordaki kurumun önüne geçmesine engel oluyor. Benzinden daha pis bir kurum bırakıyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum yağlama kitini.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...

selamun aleykum arkadaşlar. 2011 model mazda 3 aracımın siboplarını değiştirttim gayet güzel oldu. lakin daha önceden aracım benzinden lpg ye geçtiğinde. Full Range benzine göre hareket ediyor ve benzin menzilim etkilenmiyordu. şimdi ise her durumda araç benzinle gidermiş gibi menzili düşüyor. daha önce nasıl yapmışlar kim yapmış bulamadım. böyle bir durumla karşılaşan bir fikri olan  varmı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

37 dakika önce, Nazım :

selamun aleykum arkadaşlar. 2011 model mazda 3 aracımın siboplarını değiştirttim gayet güzel oldu. lakin daha önceden aracım benzinden lpg ye geçtiğinde. Full Range benzine göre hareket ediyor ve benzin menzilim etkilenmiyordu. şimdi ise her durumda araç benzinle gidermiş gibi menzili düşüyor. daha önce nasıl yapmışlar kim yapmış bulamadım. böyle bir durumla karşılaşan bir fikri olan  varmı...

hocam ben de en başından beri benzine göre hareket ediyor. Yani hiçbir zaman doğru değer vermiyordu. Sizinkinin ilk durumu gerçekten güzelmiş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...