Jump to content

Beyin Sorunu Yardım (98-03)

kasım
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben aranıza yeni katıldım.

Ben 99 model 323 GLX sahibiyim ve aracımın beyninde sorun var benim bilgim dışında beyin tamire gönderilmiş ve şu an tamir olmuyo bende yenisi çok pahalı olduğundan çıkma beyin arıyorum en uygun şekilde nerden bulabilirim?

Yardımcı olursanız sevinirim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar öncelikle sağolun yardımınız için,fakat sıkıntının aslı şu;

arabayı ilk aldığımda aşırı yakıt sorunu ve tekleme problemi vardıo bide arada sırada zor çalşıyodu.Marş,şarz,enjeksiyon,akış metre rolenti ayarı benzin pompası derken baktırmadığım parça kalmadı en sonunda beyin dediler.Bende beynin üzerinde etiketi olan daha önceden tamir yapan ustaya gittim olmadı,gaziantebe gönderdim olmadı,suriyeye gitti olmadı ve en sonunda beyin bu kadar kurcalanınca olayı iyice bitti.

şimdi sıra yeni beyin alıp takmakta sizin başınıza daha önce böyle şeyler geldi mi?bir bilginiz var mı?

ben yeni bir mazda kullanıcısı olduğum için biraz yardımınıza ihtiyacım var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu saydığınız sıkıntılar bendede oluyorda beyini bulursanız ne kadara malolduğunu yazarmısınız. Birde beyin dediğiniz yer tam neresi birde araç otomatikmi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyni buldum ama daha almadım.İzmirde beyin 600 tl. fakat takım halinden almak gerekiyor.Yani,kontak,immobileyzır ve kapı kilitleri tek anahtar olduğu için

hepsinin değişmesi gerekiyor.buda maliyeti 1500 tl ye çıkarıyor.Araban düz vites

bakalım bi alıp denicem artık oda olmazsa arabamı çok sevmeme rağmen  satıcam çok yordu beni artık.ben bir ay içerisinde halledicem beyin işini gelişmeler hakkında sana bilgi veririrm.

Bu arada almanyada sıfır beyin 1000-1200 Euro civarında

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayır kontrol inütesini denemedim,hatta mazda da öyle bişey olduğunu ilk defa duyuyorum.Nasıl denenetebilirim onu veya başka mazda bulsam parçayı nasıl sökebilirim ve deneyebilirim.Biraz aydınlatırsan yaşar abi çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...