Jump to content

323 Kalkışta Ne Kadar Atak

Guest behzat
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

6,5 saniye çok iddialı bir rakam, hatta 7.5 saniyede çok çok iddialı... 6,5 saniye mazda rx-8in 0-100 değeridir, 114hplik bir lantisin modifiye olmaksızın bu hıza ulaşması çok zor. videoda bir göz yanılması yada tututlan kronometrede bir erken basma söz konusu olabilir.

Hakan KAYA;  videodaki saniye sayacına araç kalkarken bir bakın birde 100 e vurduğunda bir bakın! hakikaten etkileyici!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 49
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• M.E.G

7

• Hakan KAYA

8

• Sercan323

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mustafa_g

o videoyu çeken arkadaş daha önce act üyesiydi ve sırf ortalığı karıştırmak için bu videoyu çekmişti. daha sonra zaten siteden süresiz atılmıştı. farkındaysanız videonun çekildiği yol falan gözükmüyor. çok çok büyük ihtimalle bayır aşağı çekilmiş, kasıtlı olarak yanıltmaya yönelik bir video.

323 gtr için bile verilen 0-100 değeri 7,5 saniye iken ve bu gtr 189hp gücü turbo beslemeyle 4 tekerden yola aktarırken lantisin o şekilde kalkması imkansız ötesi bir durum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6.5 saniye imkansız.Subaru İmpreza WRX le kalkacak hali yok ya :D :D

Yahu tabiki imkansız, ama biraz hayal kurmanın keyiflenmenin ne sakıncası var, belkide rüzgar arkama alacam, belki yol değil dağdan akacam, rüzgar az oldu, kasırga:) şaka maka benim arabayla 8sn yi çok gördüm 0-100 de bide video çekeyimde konu kapansın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Modsuz bir Lantis 8 sn de kalksın yani Golf 1.4 tsi 140 hp yi geçsin gelsin bide beni geçsin :D

Siz çekebilirsiniz fakat nerde ve ne zaman? yol şartları nedir rüzgar durumu nedir bunlar önemli.Bir yol üzerinde rüzgarsız bir havada gidişte ve dönüşte aynı değeri elde edebiliyorsanız o yol düzdür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7.5 sn 0-100  stock motor, dahasına gerek varmı, gelen gelsin bagajdada woofer var onuda çıkartiim..bende 93kg geliyorum eşime vereyim 48 kg, heralde 6sn olur lantisin 0-100'ü

Hakan bey bu videoyu 90 derece egimli yoldami cektiniz acaba eger boyle gidiyorsa lantis , 0 100 de 7.5 sn yi yakalamak icin subaru , lancer falan alan adamlarin vay haline...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben lantisi yeni almışken kaçıran debriyajla (önceki sahibinin taktırdığı) 11 sn çıkmıştım.

özellikle lantis familia astina 1,8 motorlu araçların kalkışta ikinci viteste yaptığı ileri doğru uzamanın tadını hala yakaladığım araç yok  ;D (ferrari f355 hariç  :D )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Hakan bey bu videoyu 90 derece egimli yoldami cektiniz acaba eger boyle gidiyorsa lantis , 0 100 de 7.5 sn yi yakalamak icin subaru , lancer falan alan adamlarin vay haline...

o videoyu çeken arkadaş daha önce act üyesiydi ve sırf ortalığı karıştırmak için bu videoyu çekmişti. daha sonra zaten siteden süresiz atılmıştı. farkındaysanız videonun çekildiği yol falan gözükmüyor. çok çok büyük ihtimalle bayır aşağı çekilmiş, kasıtlı olarak yanıltmaya yönelik bir video.

323 gtr için bile verilen 0-100 değeri 7,5 saniye iken ve bu gtr 189hp gücü turbo beslemeyle 4 tekerden yola aktarırken lantisin o şekilde kalkması imkansız ötesi bir durum.

Videoyu çeken Hakan değil, bir başkası.

Benim yazdıklarım da konunun açıklaması. Daha fazla uzamasına gerek yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahu video çok fuluu, noterle çekilmediya, asıl olan Lantisin, bakımlı bir motorunun 16 yıllık tasarıma sahip bir aracın hala bu günki son teknoloji denilen makinalara, kafa tutması ve bir çoğunu topuklaması, daha güçlü olan bir çok aracı virajlara gelince ezdim otobanda, 210 km ile giderken virajı dengeli döneyim diye sürati 180'e çekiyorsunuz araba çok yavaşladı zannedip güvenle dönerken virajı, 2lt arabalar apışmış 140 130 km ye bakakalıyorlar, buda bize Arnol Gincer Ostlenin porshe baş tasarım mühendisi kendileri (Lantisi tasarlayan kişi) bir hediyesidir, ha yüksek süratte kaydığıda oluyor virajda ama tamamen kontrollü 4 teker aynı anda 1-2 mt kadar dışa sakince arada tutunarak kayıyor çok süper bir his panik yapmassanız, aslında bi konu daha çok hşuma gidiyor; Lantis hala 2008-9 golf tü passattı, nesi varsa artık onlarla karşılaştırılıyor, bu markaların 1993 tasarımlarına bir bakın hepsi eşşek sanki, murat 131 bile daha güzel o yıllara göre, Lantis bir efsanedir, bu gün Lantis yaşıyor olsa tasarım olarak evrimleşip Bugatti olurdu heralde, zamanının çok ötesinde bir araçtı ozamanlar, 1996 Tr ye geldi, ozaman ha ferrariye binmişim Ha Lantis mekana vardınmı aynı bakış açısı ile karşılanırdın, ha bide 2 ev parasına alınıyordu dikkat!!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

valla arkadaslar 94 mazda 323bg kmsi 996 de ve motor takviye görmedi 13" orjinal jant lastik boyu, çakal kasa bmw 3.18(borbet 18yada17jant) 3ncu vitese kadar kafa kafaya kalktık sonra peder bey elin yaptıgına uyma diyip fırça çekti ki bmw borbet ve son susturucu değiştirmişti yırtıyordu motor kendini, kim ne derse desin orjinal mazda 323 sahibiyseniz kalkışta bi çok arabayı tokatlarsınız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...