Jump to content

Yeni mazda3 için en düşük fiyatı kim verir ?

x-rayted
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda 3 almak istiyorum.

2010 model, sedan, touring, düz fites, metalik boyalı (alüminyum gri, grafit gri vs) , anahtar teslimi (MTV, zorunlu sigorta ödenmiş, trafik setli), cruise control (servise maliyeti 200 falandır) ve arka park sensörü (servise maliyeti 100 falandır) takılmış arabayı 34bin veya daha düşük veren bulunur mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arka park sensörünü hediye ediyorlar zaten, touring modelinde cruise control yok, aksesuar olarak alıp takabilirsin, onun lista fiyatıda 300 küsür civarı birşeydi,

ama 34000 liraya touring modelini vereceklerini düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

açıp tüm servislerle konuşacaksın başka yolu yok öğrenmenin ama tüm bu saydıkların zor gibi gerçi isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci ... ;)

arka park sensörünü hediye ediyorlar zaten, touring modelinde cruise control yok,

cruise control hediye eden servisler var gazetede reklam vermiş ama hem park sensörü hem cruise zor bence de
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

açıp tüm servislerle konuşacaksın başka yolu yok öğrenmenin ama tüm bu saydıkların zor gibi gerçi isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci ... ;)cruise control hediye eden servisler var gazetede reklam vermiş ama hem park sensörü hem cruise zor bence de

evet var ama yüksek fiyat söylüyorlar,

cruse control'üde içine koyuyorlar, nasıl hediye oluyor bu şimdi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 Eylül günü 33.500 verdiler park sensörü ve cruise hariç. Şahsuvaroğlu Maltepe İstanbul

Bişey söylüycem ayıp olacak buradalar burayı da okuyorlar...

ben sorduğumda CCsiz 35in altına inmediler..Güya da tanıyorlar " Aman doktor maliyeti şu bu falan..."

Ben başka yerden dediğim gibi 34500 rakamı aldım..

Beni arasalardı renk de makul olsa ben alırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şahsuvaroğlu iyidir, bende oradan aldım arabayı

Fiyat bana iyi geldi, daha düşüğe alınır mı bilmem.

ÖTV indirimsiz ne olur onuda bilmiyorum.Mazda resmi sitesinde fiyatlar yükselmiş.Almakta kararlıysanız biraz aceleci davranılması düşüncesindeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...