Jump to content

Fren Disklerinde Ses

Hakan KAYA
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda dostları 323f lantis aracımda pasif başlayıp zamanla abartılı olarak artan bir ses peydah oldu ses sağ ön frenden geliyor, ötme sesi değil, böyle duragan halde araba otomatik, viteste yük varken yani ileriye yada geri takılı daha fazla ses, boştada yapıyor, durağan halde, frene baskıyı artırdıkca yavaş yavaş basıyorum pedala ses gaarrrrrççççç  gııırrrrrrrrç yani gacırtı gıcırtı şeklinde, balatayı değişip fren pistonlarını yağlayınca 1 müddet yok oluyor, balata kullanıldıkca hemen  başlıyor,  :kafa: komple yağı basacam üstünede sağdan durmaz bu sefer araba  :2funny: neyse buses kabusum oldu daha önce yaşayıp çözen varmı, bi el atın dostlar, herkese kazasız sessiz iyi sürüşler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi benimde öle bi ses sinirimi bozuyordu ama benimki rulmandanmış vurk vurk ediyodu onu değiştirdikten sonra ses kesilmişti, sonrada sağ taraftan bi gıcırtı gelmeye başlamıştı frene bastığımda yada mesela bi kasisten çapraz geçince yani arabanın dengesi bozulunca da çıkıyodu ama her zman değil benim düşüncemde amortisörden yanaydı baktırmadımda kalmıştı öle..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamir takımlarına gerek yok durumu çok iyide,araba abs ve bakımına dikkat ediyorumzaten sorunda orda bakımını özenini göster sonra arada böle saçma sorunlar çıksın daha evvelde v kayış ses sorunu yaşamıştım çözdük şükür, bu sorunsa araba statik halde yaptığından inip dinleme şansı var sanırsam kaliperin içindeki hidrolikle çalışan itici pistonlar kastırıyor biraz ya eğildi yada balata yanlış aşınıp 3gen form alıyor oda yanlış basmadan kastırıyor, şim lerini (şim) kontrol ettim yerindeler ince metal balata muhafaza sacı plakası yerlerindeler, kafa yoruyorum bakalım bu sesi çözecem inşallah...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...