Jump to content

Araç Çalışmıyor (Lantis - Familia 1.8)

jacob
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

biraz önce arabama bindim kontağı çevirdim ses yok.teyp vs çalışıyor.akü yağ lambaları yanıyor.sebep ne dir ki sizce

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 55
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 626 GLX HB AT

12

• jacob

7

• olker444

3

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

biraz önce arabama bindim kontağı çevirdim ses yok.teyp vs çalışıyor.akü yağ lambaları yanıyor.sebep ne dir ki sizce

teşekkürler

alarm,immobilizer vs tarzı bir şey varsa arabada devrede kalmış olabilir eğer varsa alarmı tekrar açıp kapayın ve yeniden deneyin
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler

aracın otomatik ise vitesde kalmış olmasın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler arkadaşlar ilginize.ŞArj dinamosunda bir vidanın çıkmasından kaynaklanmış.Halledildi inş başka bir şey yoktur neredeyse kontağa dokunmadan çalışıyor hehehe

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

arkadaşlar izmirden slm.bu akşam iş çıkışı aracıma bindim çalıştırdım 25 - 30 sn sonra sanki benzin bitermiş gibi stop etti.ve ne kadar uğraştısam çalışmadı sanki benzin bitmiş gibi.yani tam çalışcak gibi oluyor fakat marş almıyor.arabada benzin var,periyodik bakımı 1 hafta önce yapıldı.yalnız gaz kelebeğini temizletmeyi düşünüyordum ara sıra rölanti 500 ve altına düşüyordu.arabayı orda bırakıp otobüsle döndüm yarın bakacaz inşallah büyük bilşi yoktur.sizce sorun ne olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

garip duruyor, aracınızda ne kullandıgınız tam anlamadım ama benzin pompasında tıkanıklık kalitesiz benzin kullanımından yada tüpte iseniz şerefsiz pompacıların tüpün içine bastıgı havadan kaynaklanıyor olabilir değilse ateşlemeden kaynaklanıyordur buji kablosu buji bobin kablosu vs gibi şeylerden biride çıkmış olabilir,, aklıma gelenler bunlar: sorunu çözdüğünüzde bilgilendirirseniz sevinirim :) geçmiş olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sürekli aynı yerden benzin mi alıyorsunuz peki ? kalitesiz yada değişken benzin de yapar bunu yani öyle oldugunu düşünüyorum, saçma gelicek belki ama h100 ün pompasından 1çay bardağı su çıkmıştı ve yokuşlarda bayılıyordu 100ü geçmiyodu düzensiz çalışma yapıyordu, temizlendiği andan itibaren araba ibresinin sonunu gördü 160 ve ayılma bayılma yapmamaya başladı,, yine düzensiz benzin alan ve pompasının bi kısmından garip maddeler çıkan benzinli dizel araç sahipleride 1-2 kez sizdeki soruna yakalanmıştı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

katılıyorum,, marş da sorun yok ve anlatımınızdan anladıgım kadarıyla ateşleme(distribütör kısımdada) sorun yok yakıtla ilgili bi bölüm, umarım fazla masraflı olmadan sorunu çözebilirsiniz :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1- Benzin göstergesi takılı kalmıştır, siz benzin var sanıyorsunuzdur ama gerçekte benzin bitmiştir.

2- Arabada gizli kontak vardır ve kablosu yerinden çıkmıştır.

Ben ve Faruk 2. maddeden, arkadaşım ise 1. maddeden dolayı vakti zamanında yolda kaldığımızı sanmışlığımız vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi benim benzin göstergesi sabit çeyrek depo gösteriyor ama içi boş biliyorum, km teli takarken kablosunuda koparmış olabilirim hangisi oldugunu bilmiyorum, ne yapmalıyım sence ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynı sorun bugun benımde basıma geldıı ama benzın bıtmıs olma ıhtımalınee karsılık bayaa bı benzın koydum ıcınee yıne sonuc alamadım sanayıyee cektım arabayıı yarın ogrencez bakalım ne war :S

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sekman ya da motor diyolar ya bende anlamadım durupdururken aldık başa belayı yeni yıl hediyesi şu an her şey normalmiş fakat duman atıyomuş mavimsi ama hiç 1 gram bile yağ eksiltme yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabanın kutup başlarını çıkart kontağı çevir frene 5-10 defa bas,,,sonrada tekrar kutup başlarını takıp kontağı çevir;bu beyne reset atmış olacaktır....bi sonraki aşamada ise enjektörlerine baktır sorun yüksek ihtimal orda çıkacaktır,duman atma genelde enjektör hatasından olmaktadır....araba birden bire yağ yakar hale gelmez,yağ yakma olayı içinse sabahları araba çalıştırılmadan yağını ölç,,,,tekrar görüşürüz.kolay gelsin....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arac her binmeden önce yağını kontrol ediyorum bi eksilme yok sadce cok nadir sabahları ilk çaıştırmada 10 . 15 sn atıyor bende anlamadım kimi sekman dio kimi motor kimi subab lastiği her usta başka bişey diyo kime güvenecez

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...