Jump to content

Araç Çalışmıyor (Lantis - Familia 1.8)

jacob
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

hep ustalara kalır zaten suç,benzinde yapıyormuymuş teklemeyi vs.yi,tüpün markasını sordunuzmu hiç ne markaymış diye,bi öğrenin iyice ondan sonra yargılayın ustalarınızı,bu gidişle usta kalmayacak yoksa ülkede  :)  :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 55
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 626 GLX HB AT

12

• jacob

7

• olker444

3

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

benzinde sorun yok ise, arıza: ,mekanik ustasından çıkıp lpg ustasına gösterilmesi gerekmektedir,lpg sistemlerinde bazı markalar araç beyinlerini bile yakmaktadır.........

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benzinde sorun yok ise, arıza: ,mekanik ustasından çıkıp lpg ustasına gösterilmesi gerekmektedir,lpg sistemlerinde bazı markalar araç beyinlerini bile yakmaktadır.........

bu konuda haklı, özellikle fiat marka araç beğni yakan bi sürü usta tanıyorum
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lpg sisteminde güvendiğim tek marka zavoli dir,şahsen 2 yıl kullandım 99 323 ümde anahtar dahi değdirmedim,!!!!  voltran diye bir marka var:bu lpg sistemi araca takıldığı zaman araç kimlik değiştiriyor,benzinde saat gibi sayan motor lpg ye geçtiği an sanki silindirlerin 2 si yokmuş gibi çalışıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lpg sisteminde güvendiğim tek marka zavoli dir,şahsen 2 yıl kullandım 99 323 ümde anahtar dahi değdirmedim,!!!!  voltran diye bir marka var:bu lpg sistemi araca takıldığı zaman araç kimlik değiştiriyor,benzinde saat gibi sayan motor lpg ye geçtiği an sanki silindirlerin 2 si yokmuş gibi çalışıyor

benimde gördüğüm ve en çok sorun yaşanan lpg firması, zavoli atiker ve brc den çok memnun kalan kullanıcı var bunu göz önünde bulundurun derim
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

arabam lantis 1.8.birkaç kez arabanın harareti yükseldi istanbul içinde.hemen kenara çektim su ve fanı kontrol ettim  çalışıyor bir problem yok.dur kalklarda hararet artıyordu hızlanınca normale dönüyordu.şile ye gidince sanayisine gittim müşüründe problem vardır diye.kablolara felan baktılar kontrol ettiler .sonra arabayı çalıştır dediler çalışmadı daha önce yaşamadım böyle bir sorun.neyse tesisatı kontrol ettiler distribütöre baktılar buji ve kablolarına baktılar birşey çıkmadı distribütörn içindeki ateşlemeyle ilgili bütün parçaları kontrol ettiler.bir şey yok.en son beyin yanmış dediler nasıl olduysa birden bire.şimdi beyin alacklarmış ikitelliden bakalım inş çalışır.çıkma bulmuşlar 400 tl civarıymış.daha da olmazsa  ikitelliye getirecez çekiciyle 275 tl ye.biizm ustalar karşıyakadan gelip gidiyorlar hergün.orayı bildikleri için orda gösteririz yapamazsak dediler.durduk yere bir sürü iş çıktı başımıza artı masraf.Arabam tıkır tıkır çalışıyordu ya.Varmı böyle problem yaşayan.yakup

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun ,beyin bir şekilde bulunur ama benim anlamadığım Anadolu yakasından Avrupa yakasına çekici hizmeti en fazla 100 TL diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Enteresan..

ECU durduk yerde yanmaz kolay kolay.

Bu teşhisi koyan kimdir? Yetkili servis mi yoksa artık başka aksam bulamayınca sorunu beyinde arayan herhangi bir usta mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ikincisi sanırım.herşeyini kontrol ettim diyor.Tek beyin kalmış geriye.onuda alıp götürdü avrupa yakasına.demekki göstermiş.şimdide beyni bulamamış biraz önce aradı 700 tl  ye bulmuş ama soketler farklıymış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

servis değil keşke servise gitseydim.arabada sıkıntım yoktu zaten.çalışır vaziyetteydi.nooldu anlamadım.kabllolara baktı tık gitti araba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam aracın sorunu için birşey diyemicem ama bu beyin küllüğün bi alt tarafında monte edilmiş duruyor.kol dayamanın olduğu konsolu sökünce beyine ulaşman çok kolay soketlerinden çıkarıp sanayilere göstererek alırsan daha iyi olur.soketlerin farklı olmasını pek anlayamadım ama otomatik ile manuel lantislerin beyinleri farklı olabilir.sana özelde bi numara vericem ben ordan temin etmiştim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mevcut konu başlığı ve ilk mesajınızın altında Düzeltme diye bir başlıkla son durumu yazabilirseniz hem konu kirliliği hemde içerik açısından daha faydalı olabilir diye düşünüyorum, aracınızın sorununa gelirsek öncelikle geçmiş olsun, bence bir servis teşhisine ihtiyaç var sanırım, çünkü bir yerlerde çelişki var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öncelikle geçmiş olsun ama ben derimki gene bir servisine sor olmazsa oradan bi usta götür baksın belki beyinde bir problem yoktur. slm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...