Jump to content

98 Mazda 323 Practica Hava Filtresi

kayabora
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba

1998 model mazda 323 Practica mı alalı 20 gün oldu araç aldığımda ön tampon ve panjuru + hava filitresi başarısız bir şekilde modifiyeli idi.Ön tampon ve panjuru değiştirdim orjinali ile fakat hava filitresi açık hava filitresi takılı ve benden önceki sahibi orjinal hava filitresinin üst kapağını atmış :( çıkmasını araştırdım 250 tl diyorlar sıfırı ise komple satılıyo ve yaklaşık 600 tl diyeceğim şuki sadece muayene için Ankara da olup da bana hava filtresi üst kapağını ödünç verebilecek kimse varmıdır?

Aracımın hava filtresi ve motor akasamı öğrendiğim kadarıyla 95-96-97 323 familialarla aynı (uyumlu) .Bana vakit ayırabilecek ve hava filtresi apağını ödünç verebilecek arkadaş varsa müteşekkir kalırım.Bu arada 5 kasım da muayene için randevu aldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Konunun Toplantılar bölümü ile ne alakası var ?

Bir de bu tarz başlıkların bir faydası olmuyor.

Düzletip taşıyorum..

Eline sağlık. Mod. lar uyuyor, admin çalışıyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle konu için kusura bakmayın ankara daki arkadaşların yardımı dokunur düşüncesiyle ankara başlığına açmıştım yanlış olmuş.

Aslında çok fazla gürültü çıkarmıyor filtre çok basmazsam tabi o zaman bi deneyim umarım bana da sorun çıkarmazlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...