Jump to content

Gelen Ses Hakkında (Lantis - Familia 1.8)

Guest ecoll61
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar.bende 98 model lpg li lantis var.aracımda bir ses problemi var.dururken veya çok yavaş ilerken  direksiyonu  sağa veya sola çevirdiğimde filtreden lop lop  diye bi ses geliyor.spor filtre taktım ses bi o kadar daha arttı ve çıkarmak zorunda kaldım.serviste bana bütün lantislerde bu sorunun olduğunu söylediler ama ben yinede sizlere danışmak istedim.şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Bende de bu aralar dönüşlerde ve hafif kalkarken uğultu ve sürtünme karışımı tanımlayamadığım bi ses var. direksiyon pompasından şüphelendim olduğu yerde sağ sol yapıyorum ses yok , direksiyonda ağırlaşmada yok neden yapıyor anlamadım en iyisi baktırmak..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
Guest mustafa_g

Bu arkadaş arabasını sattı. Bir daha uğrayacağını sanmıyorum.

spor filtreyi çıkar orjinal hava filtresini tekrar tak ve onuda yenile bendede olmuştu şimdi yok..

Konuyu açan bu arkadaşın da toplam 2 iletisi var. Bir tanesi zaten tanışma mesajı olduğuna göre ikinci mesajını da bu konuyu açmak için kullanmış. Bu da demek oluyor ki konuyu açmış ve gitmiş. Onun da bir daha uğrayacağını sanmıyorum. Dolayısıyla, cevap verebilecek durumda olan sadece Sezer kalıyor. O da çok sık uğramaz siteye.

merhaba arkadaşlar.bende 98 model lpg li lantis var.aracımda bir ses problemi var.dururken veya çok yavaş ilerken  direksiyonu  sağa veya sola çevirdiğimde filtreden lop lop  diye bi ses geliyor.spor filtre taktım ses bi o kadar daha arttı ve çıkarmak zorunda kaldım.serviste bana bütün lantislerde bu sorunun olduğunu söylediler ama ben yinede sizlere danışmak istedim.şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Dursun böyle. Belki daha sonra benzer problem yaşayan biri gelir. Gerçi genelde direkt yeni konu açmayı tercih ediyor insanlar ama yine de biz dokunmayalım konuya :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dolayısıyla, cevap verebilecek durumda olan sadece Sezer kalıyor. O da çok sık uğramaz siteye.

Teessüf ederim Mustafa abi birkaç gündür hayırlı bi iş için Ankarada olmam gerekti ve koşturmacadan hiç bakamadım siteye,adımız sık uğramaza çıktı  :( (Şakaydı tabi :D)

Yeni gördüm,Hayli gecikmiş olsa da üzerime düşen kadarını cevaplamaya çalışayim.

Yukarıda benim bahsettiğim sesler önceki jantlarımın 17'' olmasından dolayı ön takımı hayli hırpaladığının göstergesiydi.

Alt rotiller ve rot başları değişince o sesler kesilmişti. Özellikle alt rotiller boşluk yapınca o tip abuk sesler geliyor,mekanik sesler.

Arkadaşın sorunu ise tipik servis düz mantık saçmalığı 'tüm lantislerden geliyor o ses' ile alakası olmayan bi durum.Benimkinde öyle bi ses yok çünkü ve o da Lantis. Yoksa değil mi? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...