Jump to content

Lantis kayış problemi

Guest darkseed
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest darkseed

sanayide bir ustaya Lantisin kayışlarını yenilettim 1 senedir kayış sesi çıkarmayan araç sürekli ötmeye başladı  kayışı tekrar değiştirdim bu sefer daha beter ötmeye başladı değiştirdikten sonras ilk bir iki gün  hiç ötmüyordu şimdi hiç susmuyor kontrol ettim kayışta gevşeklik  yok lantisin şarz dinamosunu çeviren  kayışın numarasını bilen varsa gidip orjinal kayış alıcam sanırım hem yan sanayi hemde uyumsuz kayış takıyorlar araca. :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sanayide bir ustaya Lantisin kayışlarını yenilettim 1 senedir kayış sesi çıkarmayan araç sürekli ötmeye başladı  kayışı tekrar değiştirdim bu sefer daha beter ötmeye başladı değiştirdikten sonras ilk bir iki gün  hiç ötmüyordu şimdi hiç susmuyor kontrol ettim kayışta gevşeklik  yok lantisin şarz dinamosunu çeviren  kayışın numarasını bilen varsa gidip orjinal kayış alıcam sanırım hem yan sanayi hemde uyumsuz kayış takıyorlar araca. :kafa:

Tüm kayısları kontrolden gecırmenı tavsiye ederim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
Guest mustafa_g

kayışın numarasını bilen varsa gidip orjinal kayış alıcam sanırım hem yan sanayi hemde uyumsuz kayış takıyorlar araca. :kafa:

ruhsatınızla birlikte servise giderseniz onlar size temin eder kayışları.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...