Jump to content

323 HB Çakmak Çalışmıyor

Srkn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar böyle garip bir sorunum var sadece çakmağım çalışmıyor araba çalışırken denemedim ama kontak açıkken denedim aynı şey herhalde.Başka bir yere bağlı olduğunu sanmıyorum çakmağın ama sorun ne olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çakmak sigortası tekmidir hocam?

Tek olup olmadığını bilmiyorum fakat yüksek akım çeken bir cihaz takmış olabilirsiniz oda sigortayı attırmış olabilir.İlk önce sigortasına bakın orada problem yoksa kablo bağlantı yerlerini kontrol edin gevşemiş veya kopmuş olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

muhtemelen yapmışsınızdır da bi fm transmiter falan takıp deneyin ondan anlarsınız akım gelip gelmediğini, büyük ihtimal sigortadandır, ve bildiğim kadarıyla tek olması gerek ama yerini bilmiyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çakmak "Room" yada türkçe anlamıyla araç kabini sigortasına bağlıdır.Örneğin room sigortası atıysa tavan lambasınında çalışmaması gerekir.Sigorta atmamış ise çakmak yuvasını yerinden çıkartıp baktırın,belki artısı ,eksisi geçirmiyordur soketlerden.Belki içindeki pimlerin düzeltilmesi gerekiyordur.Bozuksa komple değiştirin.Ucuzdu fiyatı  zaten..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet dogru, buna benzer bi hadise,, elektrikli aynaların ve göstergedeki saatin çalışmamasının da aynı sigortaya bağlı olması, benim başıma gelmişti

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...