Jump to content

Yeni Mazda MX-5'in, Türkiye'de satışa sunulduğu bildirildi.

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, ''benzersiz'' roadster tasarımını korurken otomatik geri çekilebilir sert tavan özelliği sunan MX-5 Roadster Coupe'nin, Mazda showroom'larındaki yerini aldığı belirtildi.

Açıklamada, sportif özelliklerinin yanı sıra konforlu bir sürüş hissi veren MX-5 Roadster Coupe'nin, daha iyi bir performans ve yüksek hız hissi sağlayan MZR 2.0 litre motor ve altı vitesli otomatik şanzıman ile sunulduğu, söz konusu şanzımanla birlikte kullanılan Activematic (DAM) fonksiyonu sayesinde düz vites moduna geçmeden direksiyon üzerinden manuel vites değişiminin yapılabildiği kaydedildi.

Mazda MX-5'in; çok sayıda standart donanımı bünyesinde birleştirdiği, yolcu hava yastığı devre dışı bırakma fonksiyonuna sahip ön hava yastıkları, hem göğüs hem de baş bölgesini koruyan özel iki odalı yan hava yastıkları, devre dışı bırakma fonksiyonuna sahip DSC, patinaj kontrol sistemi (TCS), Xenon farlar, alaşım jantlar, alaşım pedallar ve ayak dayama, rüzgar kesici, ısıtmalı arka cam, uzaktan merkezi kilitleme, yeni 7 hoparlörlü Bose müzik sistemi, direksiyon simidi üzerinde yer alan müzik sistemi kontrol düğmeleri, klima kontrol düğmeleri, 5 kademeli koltuk ısıtıcısı, deri direksiyon simidi ve vites kolu ile yeni hız kontrol sistemi gibi özelliklere sahip olduğu ifade edildi.

Açıklamada, Mazda MX-5'in 78 bin 929 liradan başlayan özel tanıtım fiyatıyla müşterilerin beğenisine sunulduğu bildirildi.  

08.01.2010 15:16:39

Kaynak: http://www.samanyoluhaber.com/h_340817_turkiyede-satisa-sunuldu---foto.html

Foto Galeri: http://www.samanyoluhaber.com/ShowGallery.aspx?ID=4285

post-22-141695279016_thumb.jpg

post-22-141695279021_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şahsen cebimde sıfır mazda alıcak param olsa yine gider eski ve temizini alırım, tamam sıfır araba binmek güzel bişey garantisi cardı curdu falan ama yeni kasalar o kadar hoşuma gitmiyor benim, mazdanın 90 dan 97 ye kadar ürettiği tüm araçları beni çekiyor yeniler o kadar sarmıyor artık ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MX-5 severler bu kasayı çok tutmuyorlar ama bence 2. resimdeki yandan görünüşü çok hoş :)

mazda 3'teki aptal gülümseme bundada var :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasıl yani ? :D

Admin dediğin userının sağlık, mutluluk ve huzuru için gece gündüz çalışmalı kanımca. Bir Mx-5 vereyemeyecekseniz, kapatın gidin tükanı :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tam bana göre 8:)

Çocukları şutlayınca, pardon evlendirince alalım birer tane....:D

Bir köpeklik ya da kedilik yeri vardır herhalde arkada....:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...