Jump to content

Ankara'da Mazda RX-8 sahibi olan arkadaslar...

mahmut8728
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar ben 2010 model rx8 almak istiyorum kısmet olursa 1-2 ay icerisinde, rx hakkında yeterli bilgim, arastırmam oldu ancak arabanın performansını cıplak gozle gorme fırsatım olmadı, bir istegimde birebir kullanıcısı ile tanısmak ilk agızdan bilgi almak daha dogru olsa gerek, sıfır alıp bunca para verecekken canlı performansı hakkında bilgi edinmeden almak istemiyorum acıkcası :S ankarada olan ve bu konuda beni bilgilendirebilecek olan arkadaslar varsa tanısmak istiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara'da rx-8 i olan arkadaslar var yardımcı olucaktır ama sanırım onların aracları bir eski kasa rx-8 yenisi varmı bilemiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara'da rx-8 i olan arkadaslar var yardımcı olucaktır ama sanırım onların aracları bir eski kasa rx-8 yenisi varmı bilemiyorum

Sercan kardesim ilgine tesekkur ederim, eski kasa dan kastını acarmısın biraz daha anlamadım :S eger kastın makyajsız kasa ise kasa onemli deil aracın performansını gormek istiyorum, bir arkadasım aldı cin de kendisi aracın seri olmadıgından sikayetci idi :S umarım ankarada rx8 kullanan arkadaslarla tanısma fırsatım olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rica ederim abi bunun ıcın burdayız eski kasa derken 2006 2007 civarı modelleri 2010 da makyajı degısıyo eski modeli daha hos gibi (bence tabi fikrini degistirmek gıbı olmasın) ancak forumda sikayetci gormedım rx-8 hakkında gaza dokunmaya korkan kişiler var bu aracta arkadasınızın aracını bılemıyorum tabi performans konusunda sızı tatmın edecektir diye dusunuyorum dedıgınız gibi ankarada bir kullanıcı ile tanısır ve aracı tanıma fırsatı bulursanız iyi olur fakat aracı almak ıcın gıttıgınız satıs noktasında aracı test edemıyor musunuz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rica ederim abi bunun ıcın burdayız eski kasa derken 2006 2007 civarı modelleri 2010 da makyajı degısıyo eski modeli daha hos gibi (bence tabi fikrini degistirmek gıbı olmasın) ancak forumda sikayetci gormedım rx-8 hakkında gaza dokunmaya korkan kişiler var bu aracta arkadasınızın aracını bılemıyorum tabi performans konusunda sızı tatmın edecektir diye dusunuyorum dedıgınız gibi ankarada bir kullanıcı ile tanısır ve aracı tanıma fırsatı bulursanız iyi olur fakat aracı almak ıcın gıttıgınız satıs noktasında aracı test edemıyor musunuz?

Valla bende yeni makyajlı kasayı cok begendim :) arkadasim 2009 rx8 aldı, sıfır aldı ve seri olmadıgı gibi sikayetleri vardı msnden haberlesme sansım vardı sadece, pazarlıgı dahi yaptım aracta ancak bu duyumu cok sevdigim ve bilgisine guvendigim bir arkadastan alınca arabayı askıya aldım, canlı performansını gormeden de almak istemiyorum sonucta bahsi olan mablag az bir mablag deil...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıfır alıcaksanız aracı test edebilirsiniz satıs noktasından?

:) sıfır aracı test edebilecegim hic bir yer yok, eger senin bildigin varsa beni bilgilendir kardesim, sevinirim. zira rx8'in test surusu yok benim bildigim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) sıfır aracı test edebilecegim hic bir yer yok, eger senin bildigin varsa beni bilgilendir kardesim, sevinirim. zira rx8'in test surusu yok benim bildigim.

Sasırtıcı vardır dıye dusunuyodum yani araba almadan once test etme ımkanı her aracta olması gerek sonucta araba alıyosunuz ekmek degıl ki bıldıgın bişey gibi olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sasırtıcı vardır dıye dusunuyodum yani araba almadan once test etme ımkanı her aracta olması gerek sonucta araba alıyosunuz ekmek degıl ki bıldıgın bişey gibi olsun

Rx8 ozel bir arac oldugu icin, mazda nın test surusu olmayan nadir araclarından, ki soyle dusun rx8'in test arabası yok, satmak amacıyla sıfır araba getirip (ki genelde sadece 1 tane gelio) bunu araca her talip olana test ettirseler idi, ne o aracı satabılırlerdı, ne o aracın sıfır olma ozelligi kalırdı ve eminim almaya niyeti olmayanlarda o aracı test etmek adına arac icin giderlerdi. Sahsi fikrim Rx8'in test surusu olmaması bence gayet dogal, ben olsam bende yaptırmazdım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rx8 ozel bir arac oldugu icin, mazda nın test surusu olmayan nadir araclarından, ki soyle dusun rx8'in test arabası yok, satmak amacıyla sıfır araba getirip (ki genelde sadece 1 tane gelio) bunu araca her talip olana test ettirseler idi, ne o aracı satabılırlerdı, ne o aracın sıfır olma ozelligi kalırdı ve eminim almaya niyeti olmayanlarda o aracı test etmek adına arac icin giderlerdi. Sahsi fikrim Rx8'in test surusu olmaması bence gayet dogal, ben olsam bende yaptırmazdım...

Bunu dusununce evet dogal bizim ınsanımız durmazdı o zaman :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara Opan'da Metalik Beyaz bir tane var showroom da duruyor. Dun aracımı teslim almaya gittiğimde gördüm. Gerçekten güzel araba. Yanılıyor olabilirim. 79 binde fiyatı vardı galiba. Kırmızı Mazda3 MPS de getirmişler. onunda 100 küsürbindi fiyatı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara Opan'da Metalik Beyaz bir tane var showroom da duruyor. Dun aracımı teslim almaya gittiğimde gördüm. Gerçekten güzel araba. Yanılıyor olabilirim. 79 binde fiyatı vardı galiba. Kırmızı Mazda3 MPS de getirmişler. onunda 100 küsürbindi fiyatı..

Biliyorum, hatta soyle soyleyebilirim ben o arac icin pazarlık dahi yaptım sevgi hanımla, ancak dedigim gibi sevdigim ve bilgisine guvendigim bir arkadasımdan rx'in dusuk torku nedeniyle seri olmadıgını duydugumda icime kurt dusmedi deil, o yusden ankarada olan ve rx kullanan arkadas varsa, o arabayı kullanırken performansını canlı gormek ıstıyorum, opan da duran o beyaz rx satılmak icin gelmis sıfır bir arac, o aracla test surusune cıkmamız gibi bir sey soz konusu bile deil...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana sorarsanız her bayide olmasada bazı yerlerde vardır, madem sıfır alıcaksınız ve ciddi kararlısınız bunu bayinize söyleyin ve koşul olarak önce aracı kullanmak istiyorum diyip biraz ısrarcı olun, satın alma konusunda ne kadar ciddi oldugunuzu satış görevlisinede gösterin,, ssang yang markası bile alıcılar için araç test ediyor koskoca mazda mı test imkanı sağlamıcak, tekrar bayiyle görüşün derim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana sorarsanız her bayide olmasada bazı yerlerde vardır, madem sıfır alıcaksınız ve ciddi kararlısınız bunu bayinize söyleyin ve koşul olarak önce aracı kullanmak istiyorum diyip biraz ısrarcı olun, satın alma konusunda ne kadar ciddi oldugunuzu satış görevlisinede gösterin,, ssang yang markası bile alıcılar için araç test ediyor koskoca mazda mı test imkanı sağlamıcak, tekrar bayiyle görüşün derim

Tesekkur ederim ilgine ancak soyledigim gibi o arac sıfır getirilmis ve satıs maksatlı orada, onlar acısından dusunup empati yaptıgımda olaki sanmıyorum ama olaki ben o test surusundan sonra aracın performansını begenmedim ve almıyorum dedim, sizce o aracın ve satıcının durumu ne olur, kendinizi onların yerine koysanız derim, ayrıca ssan yong denilen arabanın rx8 gibi ozel bir aracı olmadıgı icin test ettirmeleri gayet dogal mazda da bir cok modelini test etmek fırsatı sunuyor ancak rx8 icin test surucu bile talep edemiyosunuz ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracın motoru rotary değilde sıra gelmiş bir motor olsa test sürüşü imkanı olurdu.....,fakat aracın sizi güç açısından tatmin edeceğine eminim diğer spor otomobillere(honda type-r--leon cupra--subaru vs)göre kalkışı biraz pasif kalıyor dewrini aldıktan sonra herşey gayet doğal gücü zaten hissediyorsunuz,ama özellikleri olarak zaten diğer markalarla mukayese bile edilemez,farkım olsun istiyorsanız rx8 doğru tercih olacaktır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracın motoru rotary değilde sıra gelmiş bir motor olsa test sürüşü imkanı olurdu.....,fakat aracın sizi güç açısından tatmin edeceğine eminim diğer spor otomobillere(honda type-r--leon cupra--subaru vs)göre kalkışı biraz pasif kalıyor dewrini aldıktan sonra herşey gayet doğal gücü zaten hissediyorsunuz,ama özellikleri olarak zaten diğer markalarla mukayese bile edilemez,farkım olsun istiyorsanız rx8 doğru tercih olacaktır..

Tesekkur ederim yorum icin benimde anlatmak istedigim konu bu, rx gibi ozel bir motoru olan rx8'in test edilmesi soz konusu deildir, ayrıca suan verecegim meblag asagı yukarı 80.000 TL, kendinizi benim yerime koydugunuzda ne demek istedigimi anlarsınız umarım... ama ilgine tesekkur ederim kardesim, dusuncelerinizi ogrenmek gusel ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o zaman netten düşük km li rx-8 lere bakıp sahipleriyle konusun, ister satıcıyı alıcak gibi kandırın isterseniz rica edin 1-2 tur atarsınız yada kullanıcısının yanında gezersiniz,, şu an için en mantıklı gelen kulaga bu. Rotary motor olması konusunda haklılar ama bi araç denenmeden de satın alınamaz benim kanaatimce...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...