Jump to content

Kalkışta Titreme (97 Familia)

mcnr6155
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar 97 model 1.8 familia aracım.yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.bir hafta önce enjektörcüde cıhaza bağlattım.kalkarken ve 2 bin devir altında gazı kesip yavaşlarken silkeleme sorunu vardı.sizdede bu sorunla karşılaşan oldumu.nasıl cözdünüz.enjektörcü cıhazın gaz klepesindeki sensörün arızalı olduğunu gözterdiğini söyledi.bu parcanın değişmesi gerekli imiş.bu parcayı istanbulda nerden temin edebilirim.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim arkadaşlar.Konuma alka gösteren site dışındaki diğer arkadaşlar da aynı şeyi söylediler.belliki bize iki telli yolu gözüktü gibi.Aslında sadece sensör arızalı.Enjektörcüde aynen hepsini değiş sadece sensörü değişmek tam bir cözüm olmaz demişti.sizin bu konudaki fikriniz nedir acaba.Bu konuda tecrübesi olan yada net bir bilgisi olan var mı acaba rakadaşlar.Çünki bu parcanın yenisi 1500 tl cıvarıdaymış.cıkmasıda tahminim ancak 300 e alınır.Bu işe ayıracak bütcem kısıtlı mümkün olduğunca ucuza kapamak istiyorum.tabi ucuz eti yahnisi misalide olsun istemem.Birde arkadaşlar bu parcayı değişmesem beraberinde başka arızalarıda tetikler mi? Sorun aracımda silkeleme şeklinde hissediliyo

,performans ve yakıtıda olumsuz etkilermi.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...