Jump to content

Mazda 6 Multimedya

Sym
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba demek istiyorum. İşyerindeki firewall nedeni ile forumu takip edemiyorum lütfen kusuruma bakmayın. Mazda araçlarda en çok aranan özelliklerden birini Mazda 6'da garantili olarak sunmaya başladık. Mazda 3 ve diğer modeller içinde araştırmaya devam ediyoruz. İlgilenenler olursa Bayraktar Otomotiv'den Türker Yılmaz ile ( Yani benimle  :) ) irtibat kurabilir. Fotoğrafları cep telefonu ile çektiğim için çok başarılı olmadı ancak yine de fikir verecektir. Montaj dahil fiyatı 2.000.-TL'dir.

Cihazın özellikleri arasında ; Radyo , TV , DVD , Ipod Bağlantısı , Aux bağlantısı , SD Kart Desteği , USB Bağlantı Desteği , Bluetooth Araç Kiti , TR Haritası yüklü ve çalışır durumda Navigasyon bulunuyor.

16012010011.jpg

16012010008n.jpg

16012010007.jpg

16012010009v.jpg

16012010010.jpg

16012010012.jpg

16012010013q.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

türker dün sizin oraya CX9'a bakmak için uğradım..maşallah bir ilgi bir ihtimam!!!! açıkcası yüzümüze bakan olmadı...hangi araca baksam kapısı kilitli..orada dolaşan tesadüfen yakaladığım bir arkadaşa yav araç bakacağım hepsinin kapısı kilitli neden diye sordum..sebeb araçların satılmış olmasıymış..benim bildiğim satılan aracın üzerine satılmıştır levhası konur...neyse rahatsız oldum bu tavırlardan ve cıktık hanımla beraber.hatunun ilk tepkisi şu oldu''bunların araba satmaya hiç niyetleri yok''  hak verdim ..bencede dedim...

girişde ilk dikkatimi showrooma girişde mazda kapısından değilde hyundai kapısından girmek çekti...anlaşılan

sizin orda mazda baştan kaybetmiş...

( sitemimim seninle alakası yok Türker..yanlış anlama tamamen yönetiminizin anlayışı gördüklerim)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

türker dün sizin oraya CX9'a bakmak için uğradım..maşallah bir ilgi bir ihtimam!!!! açıkcası yüzümüze bakan olmadı...hangi araca baksam kapısı kilitli..orada dolaşan tesadüfen yakaladığım bir arkadaşa yav araç bakacağım hepsinin kapısı kilitli neden diye sordum..sebeb araçların satılmış olmasıymış..benim bildiğim satılan aracın üzerine satılmıştır levhası konur...neyse rahatsız oldum bu tavırlardan ve cıktık hanımla beraber.hatunun ilk tepkisi şu oldu''bunların araba satmaya hiç niyetleri yok''  hak verdim ..bencede dedim...

girişde ilk dikkatimi showrooma girişde mazda kapısından değilde hyundai kapısından girmek çekti...anlaşılan

sizin orda mazda baştan kaybetmiş...

( sitemimim seninle alakası yok Türker..yanlış anlama tamamen yönetiminizin anlayışı gördüklerim)

Valla abi aslında siteminde haksız sayılmazsın. Diğer arkadaş işten ayrıldığı için  Mazda'ya benden başka bakan biri maalesef yok. Benim olmadığım günlerde ise tabir-i caizse üvey evlat gibi oluyor. Araçların kapılarının kilitli olmasına gelirsek CX9 ve MX5 haricinde diğerlerinin kapıları hep açıktır. CX9 ve MX5 neden kilitli dersen de her önüne gelenin özellikle bu araçlara binmesine sinir oluyorum. Bunların başında servisteki aracını bekleyen Hyundai müşterileri olmak üzere bıkkınlık geldi. İnip binmeleri araca bakmaları sorun değil ama araca zarar veriyorlar. Showroom girişi ile ilgili bir çalışma yaptırıyoruz. Çok dikkat etmedikte Mazda'nın giriş kapısı gözden kaçabiliyor. Karşılaşmış olduğunuz tavır nedeni ile arkadaşlarım ve şirketim adına ben özür diliyorum. Showroomda olduğum müddetçe elimden gelen en iyi şekilde sizlere yardımcı olacağıma şüpheniz olmasın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yanıt için teşekkürler Türker..mazda kapısı gözden kaçmıyor; kapı kilitli..

bu arada araçları showroom'a koymanın mantığı müşterilerin bakıp incelemesi değilmidir.

neyse,tekrar teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yanıt için teşekkürler Türker..mazda kapısı gözden kaçmıyor; kapı kilitli..

bu arada araçları showroom'a koymanın mantığı müşterilerin bakıp incelemesi değilmidir.

neyse,tekrar teşekkürler...

İlhan abi aynı durum benimde başıma geldi ama sen gerekenleri söylemişin zaten :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

benim mazda 6 da dvd navigasi var,kendi orjinal ekranini kullanacak sekilde ,tabi navigasyon da durmak sarti ile nasil bir sey yapilabilir,bunun icin gerekli aparatlar mevcutmu veya yaptiran varmi, boyle bir sey?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bu sistemi taktım. ancak yol bilgisayarı verilerini sıfırlayamıyoruz. bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.

direksiyondan yol bilgisayarı tuşu çalışıyor ancak uzun basarak sıfırlamak istediğinizde uzun basmıyor. canbus sistemiyle ilgili bir ayar vs. bilgisi olanlardan bilgi rica ediyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...