Jump to content

Havalandırmadan Gelen Koku

Guest mefuhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda3 sedan, sbahları motor ısındıktan sonra normal havalandırmayı açınca ilk anda kötü bir koku geliyor. sebebini bilen varmı ? birde kalorifere sıkılan bir deoderant gibi bir temizleyici varmış işe yarıyormudur yoksa koftiden satılan mallardanmı. biligisi olan arkadaşlarda rica ediyorum tşk.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

havalandırma sisteminde oluşan bakteri ve mantarlardan kaynaklı diye biliyorum.Bunları temizleyen kimyasallar var.Servis yada oto kuaförlerinin bilgisi olması lazım bu konuda...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim arabada da bu kokuyu yapıyor.

3 aylık araba, bu kadar kısa zamanda yapmaya başlıyor mu?  yapıyorsa filitreyi değiştirmek pek mantıklı olmayacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Polen filtresini değiştirince geçmişti bende de... Koku ile uğraşmaktansa(eğer yeni değiştirmedi iseniz) polen filtresini değiştirmenizi tavsiye ederim bende...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabanın yeni olmasıyla alakalı değildir koku olayı,3 ay 5 ay farketmez,araç içinde içilen sigaradan tutunda havadaki is kokusu bile polen filtresinin bu kokuyu oluşturmasına nedendir....sonuçta kaloriferi veya klimayı açsanızda içeriye üflenen hava polen filtresinden geçmektedir,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok doğru, ortam daha önemli yani arabayı nasıl bir çevrede kullandığınız..

Mesut polen filtresini değiştirmen lazım ilk bakımda, diğer spreyler falan makyaj olur ancak...:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğrusunuz arkadaşlar, polen filtresinin değişmesi şart. Burada servisler belirli bir ücret karşılığı temizliyorlar, çok ucuz değil ama çok pahalı da değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...