Jump to content

20 bin bakımı

goktufan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dün MEB Başayar'da 20 bin bakımına gittim. Servis müdürü Tolga ve özellikle de asıl işi yapan Cesur çok ilgiliydiler. Araç hakkında aklıma gelenleri tek tek sordum, tüm bakım boyunca aracın yanında bakımı izledim. Buradan onlara teşekkürlerimi iletiyorum :)

Bakım 184 lira tuttu. Bunun dışında bakımdan çok memmun olduğum için 12 tl de bahşiş de bıraktım, çünkü saçma sapan temizlik işlerine veya yemek çıkışı arabanı getirdi diye görevliye bahşiş veriliyor, burada arabamla 2 saat ilgilendiler tek tek, ben de buralarda vermeyi mantıklı buluyorum.

Arabamı 12.35 gibi götürdüm, arabanın balansını veya benim farkedemediğim bir sorun varsa anlamak için Cesur'la bir tur attık. Daha sonra aracın yağı, yağ filtresi, hava filtresi, bujileri değiştirildi. Bujileri önce çıkarttırdım, baktık değişmesi lazım değiştirdik, fiyatı da çok fazla değil zaten.

Araca yağ olarak Shell Helix 5W30 konuldu, 4 tane 1 lt lik şişe açtılar.

- Bunun dışında Tolga'nın önerisi üzerine aracımın arkasındaki Samsun Kosifler oto plakalığı çıkartıp Ankara Meb başayar yaptırdım  Ön tarafta plakalık kullanmadan vidalamıştım daha şık duruyor diye ön tarafa ekletmedim.

- Aracın arka camındaki Samsun Kosifler yapışkanını da uzun uğraşlar sonucu çıkarttırdık.

- Lastiklerdeki sibop kapaklarını tamamladım, 3 ü eksikti.

- Sürücü koltuğu altında plastik kısmın parçası kopmuştu, önemli bir şey değildi ama yapıştırıcıyla yapıştırdık.

- Aracın teker basınçları 30 du, 32 yapıldı.

- Antifiriz seviyesi min civarındaydı, su ekledik.

- Cam suyuna da normal su ekledik.

- Motora temizlik için hava tuttuk.

- Aracın dışını güzelce yıkadılar, baya pisti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu an kampanya var, bunların dışında araca spoiler de taktırıcam, bunların da etkisi olmuştur fiyatta.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Ben de geçtiğim haftalarda "MEB BAŞAYAR"da 20bin bakımı yaptırdım. goktufanın işlemlerine ek olarak lastik rotasyonu + balans işlemleri + rot ayarı toplam 250 lira tuttu.

Arabada çekme farkedip tekrar götürdüğümde de aynı ilk seferki gibi tüm çalışanlar çok ilgili idi.

Servis Müdürü Tolga Bey'e yüksek ilgisi , alakası , samimiyeti sebebiyle ; Ayrıca aracımla ilgilenen tüm MEB Başayar personeline de çok teşekkür ederim. Çok Memnun Kaldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

otomatik vites bir mazda sürekli şehir içinde kısa mesafelerde kullanıldığında ne kadar sürede fren balatasını değiştirilir ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Başayere defelarca gittim gerek Tolga bey gerkse yedek parçadaki Bülent bey mazda ustaları hepsi çok iyi niyetli insanlar. en ufacık bi sıkıntıyı bile önemseyerek çözüyorlar. Bana göre mazda nın Ankaradaki tek servisi başayar. kesinlikle tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...