Jump to content

Akü Takviye Cihazları Hakkında Bilgi

fatihnet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Soğuk zamanlarda araçlar kullanılmadıkça sanırım aküler boşalıyormu ne  :ohmy:  Ankara malum meşhur bir soğuk var bugün kontağı çevirdim akü tırrlıyordu bitik sesi verdi bir hafta kadar kullanmamıştım arabayı. Acabu şu cihazlardan alsak nasıl olur tecrübesi olan arkadaşlar varmıdır. Her zaman lazım olabilecek her yerde kullanılabilecek cihazlara benziyorlar. Fiyatları tuzlu gibi yoksa yeni akü daha ucuz yaw. Gerçi diğer aküde 8-9 aylık falanda.

7412-img.jpg

black-decker-bdjs350-.jpg

http://www.gununfirsati.com/default.asp?git=3&urun=22045

http://www.mavipense.com/pinfo.asp?pid=1846

???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

tam bakımsız akü al iyi bir marka 3 sene sorunsuz kullan  :D , yok eğer aküm zaten yeniydi diyorsan mutlaka araçta güç tüketen birşey vardır ben 1 ay sonunda marşa basınca gayet güzel çalışıyor araç

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akü yeni 8 aylık Mutlu en iyisi dediler ondan almıştım 60A-510 luktu sanırım. Araçta biryer açıkmı diye baktım aküyü bitircek yok herşey normal, fakat hava soğuksa her zaman yapıyor bunu benim araba anlamadım gitti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2005 te aldığım Mutlu, maşallah bu soğuklarda bile beni üzmedi.

Şeytan kulağına kurşun, tikir tikir. Hiç aratmadı takviye kablolarını vb.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki bu aküyü tırtlatan yer neresi olabilirki? (herhangi bir açık şey yok tabi fardı sesdi vs)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tavan lambası sis lambası teyp amfi tesisatı (kapalı olsada ufak ufak bi akım çeker) ekstra takılan hemen hemen herşey ufak da olsa akım geçirir. çok yüksek sesde kullanıp kontagı kapatmak farların aracın motoru kapalıyken açık bırakılması kısacası daha önce akunuz boşmuş yada sizin gözden kaçırdıgınız birşey var 1 haftada akuyu bitirdi. Kapı hafif açık kaldıysa kapı lambası bile bitirir sanırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok özellikle dikkat ettim herşey normaldi araçdada ekstra hiçbişey yok. Bunu genelde yapıyor eğer yaz bile olsa ogün sabah misal kalktın 5 te hafif ayaz marşa ilk çevirmede sanki akü boşmuş gibi cansız bir ses geliyor ikincide sonra çalışıyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu tür problemler genelde  %60 alarm, %39 teyp ve %1 diğer şeylerden çıkar :D

abi akude var o zaman senin sorun, dandik bi marka ama :nazar: maşallahı var alarm da var bende 1 hafta ellemesem gene o kuru ayazda ilk marşta alıyor, ha sabah 5-6 gibi çiğ yağmış oluyor onda da çok nadir 2nci marşa ihtiyaç duyuyor gaz yemiyor malum -2 derece falan oluyor burası o saatlerde
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

abi akude var o zaman senin sorun, dandik bi marka ama...

benim kastettiğim şey bunların problem çıkartmasından dolayı aküyü boşaltması. sağlam olan alarm veya teypten söz etmiyorum. bazen de alarm saatlerce kendi kendisine çalar ama sahibi duymaz alarmı. bu durumda da aküyü boşaltır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bizim guzuların aküleri 60A, fakat eğer değiştirmeniz gerekirse 72Amperlik alın..tavsiyedir..

akü ebatları farklı. eğer akü yeri benim arabadaki gibi standart 60A aküye göreyse kesip biçmeden 72A aküyü oraya sığdıramazsın İlhan abi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

akü ebatları farklı. eğer akü yeri benim arabadaki gibi standart 60A aküye göreyse kesip biçmeden 72A aküyü oraya sığdıramazsın İlhan abi.

72 lik gayet sorunsuz oluyor mustafa
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

72 lik gayet sorunsuz oluyor mustafa

sizinkiler için bir fikrim yok. biliyorsun benim de önceki hafta akü nalları dikmişti. 72Ah akü istedim ama yeri müsait olmadığı için mecburen yine 60Ah taktırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sizinkiler için bir fikrim yok. biliyorsun benim de önceki hafta akü nalları dikmişti. 72Ah akü istedim ama yeri müsait olmadığı için mecburen yine 60Ah taktırdım.

İlhan abinin guzuya akü benim tanıdık serviste takıldı yerden dolayı hiç sıkıntı yaşamadılar uğraşmalarının tek sebebi akü akımını kesmeden değiştirin hafızalar silinmesin dememizdi :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

evet bu akım kesilmesi benimkinde ciddi problemlere sebep olmuştu. arabanın saat ayarı bozuldu, ayarlayana kadar 3 gün geçti değişimin üstünden :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

evet bu akım kesilmesi benimkinde ciddi problemlere sebep olmuştu. arabanın saat ayarı bozuldu, ayarlayana kadar 3 gün geçti değişimin üstünden :D :D :D

yazık olmuş sana yahu :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabamı çok sık kullanmadığımdan malesef  akü problemi bende yaşıyorum.5yıl gitmesi gereken akü malesef iki yılda ömrünü dolduruyor.sürekli kullananlarda bu problem olmuyor.uzun süre yatan yada az kullanılan akülerde sülfatlaşma olduğundan akü şarj kapasitesi düşüyor.birmüddet sonrada özelliğini yitirerek şarj tutmuyor.arabayı fazla kullanmayanların aslında belirli aralıklarla şarj yapması gerekir.aküde sülfatlaşmayı önlediğini ve akü ömrünü 3kata kadar çıkardığını idda eden www.sahibinden.com da ilan no 18704698 megapulse adlı cihaz gördüm.ne derece doğru bilmiyorum kullanan arkadaşlar var ise görüşünü alabilirmiyiz.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabamı çok sık kullanmadığımdan malesef  akü problemi bende yaşıyorum.5yıl gitmesi gereken akü malesef iki yılda ömrünü dolduruyor.sürekli kullananlarda bu problem olmuyor.uzun süre yatan yada az kullanılan akülerde sülfatlaşma olduğundan akü şarj kapasitesi düşüyor.birmüddet sonrada özelliğini yitirerek şarj tutmuyor.arabayı fazla kullanmayanların aslında belirli aralıklarla şarj yapması gerekir.aküde sülfatlaşmayı önlediğini ve akü ömrünü 3kata kadar çıkardığını idda eden www.sahibinden.com da ilan no 18704698 megapulse adlı cihaz gördüm.ne derece doğru bilmiyorum kullanan arkadaşlar var ise görüşünü alabilirmiyiz.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

iyi bir alete benziyor ama, adam gibi bir aku alıp onun üstüne takılsa daha verimli olur aku zaten ölüyse onu taktıgımıza değmez, mutlu akunundu sanırım taxi diye bi modeli var onlardan çok kullanan var etrafımda ve hiç sorun yaşamamışlar
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...