Jump to content

Mazda 3 Far Sorunu Yardım...

SalihÇakmakçı
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar aracın farlarının içindeki halkalardan dışta olan ( kısa farların yandığı yer) farın ucundaki halka yerinden oynamış. Hatta onun yanındaki sinyal de yerinden oynamış. Bu problemi nasıl çözebiliriz? Farı çıkartmak uzun ve yorucu bir iş sanırım. Zaten burada o işi yapacak biri de yok. (Siirt) Konuya vâkıf arkadaşların öneri ve görüşlerini bekliyorum. Bu arada ilgisi var mı bilmiyorum ama görmede bir sıkıntı yok gibi, hatta far ayarı da çalışıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yav cemaat, hiç mi yok anlayan veya başına gelen. Siirtte akıl danışacak bir ustamız da yokki soralım.Benim kuzu buradaki tek Mazda 3. Allah rızası için bir el atın, bir ışık tutun olaya.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ampul değil arkadaşlar. Ampulün önündeki mercek gibi olan şey. Hatta onunla yapışık sarı sinyal fosforu gibi bir şey var. O da yana doğru açılmış yerinden oynamış. Bu farın içine nasıl ulaşacağız acaba? Açılabilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Farı açmak zor bir şey mi aceb? Buralarda kırar dökerler şimdi? Görüşte pek problem yok. Yazın memlekette yaptırayım zorsa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Farı açmak zor bir şey mi aceb? Buralarda kırar dökerler şimdi? Görüşte pek problem yok. Yazın memlekette yaptırayım zorsa.

Usta önemlei.Açtıktan sonra iyi kapatamazsa su alır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün bir daha yakından baktım. Yanan ampulün önündeki mercekte de bir kayma yok. Sadece merceğin dışındaki parlak halka yerinden oynamış. Bu arada benim araçta kısalar beyaz yanıyor ama uzunlar sarı. Benden önceki sahibi taktırmış. Ben pek ısınamadım bu beyazlara. Gerçi yolu iyi aydınlatıyorlar ama sanırım sarı ve sönük ışıklı VW Boralı günlerimden kalma bir antipati herhalde bendeki. Özellikle uzun yol seyahatlerimi hep gece yapıyorum. Önceki araçta iken karşıdan gelen her beyaz ışıklı beni zıvanadan çıkarırdı. Tabi kendi farım da kör olduğu için yolu hiç göremezdim. Buna bir de 10 yıllık ön camdaki kılcal çizikleri eklersen gerisini sen düşün artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Ampul değiştirme işlemi basit bir işlem anlatılacak fazla birşey yok diyelim. Kaputu açıyorsunuz farın arkasındaki kapağı açıyorsunuz ampul karşınızda. Segmanı açıp yavaşça alıyorsunuz dışarı...

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...