Jump to content

Mazda 323 Lantis için krank

koyuncu

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar lantıs krank arıyorum bulabılecegım yer bılen yardım etsın lutfen

Arkadaşım yarın elinde olur.Ankaradan biri benden istedi bu gün kargoya verdim sanırım o sizsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet inş yarın alacagız bu arada izmirde bulunan japonotoparca sıtesınden satış yapan can yıldırım dolandırıcının bırıymış paramıda ıade etmıyor sakın alıs verış yapmayın teşekkurler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

evet inş yarın alacagız bu arada izmirde bulunan japonotoparca sıtesınden satış yapan can yıldırım dolandırıcının bırıymış paramıda ıade etmıyor sakın alıs verış yapmayın teşekkurler

bu japonotoparca ile ilgili daha önce de sorun yaşayan birisi olmuştu sanırım. yokmu bu adama müdahale edecek biri.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladıgım kadarıyla japonotoparca sitesi üstünden değil, can yıldırım dediğiniz kişiye havale yapıp parça gelmesini beklediniz... ve kişide parçayı göndermeyerek sizi dolandırdı doğru mu anladım ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Hayırdır .Konuyu bir açsak bizde öğrensek

Hatırlarsan eğer Ankara'dan birisi bu siteden alışveriş yapmıştı ama parçalar gönderilmemişti. Daha sonra Dündar usta konuya müdahale etmişti. Sanırım yine benzer bir durum söz konusu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lantısın motorunu yaptırıyorum krank bır yatagı asınmıs internetten arama yaparken japonotoparca dıye arama yaptım satış yapan bı sıte gordum izmirde falıyet gosterıyo aradım krank var dedı parayı havale yap gonderıyım dedı gonderdım ama parcayı gondermedı ıkı hafta yok kargoda senı 5 dk sonra aryorum deyıp salladı baktım gelmıyo baska yerden araştırmaya başladım şimdı bu can yıldırım oranın sahibi tel bıle acmıyo nasıl alabılırım bu parayı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...