Jump to content

323 Hb Açılır Far İçindeki Kol ve Segman Acil..

freepixel
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arakdaşlar sağ taraftaki açıolıp kapanmayı sağlayan kolun segmanları parçalanmış! Hiç bir yerde bulamadım! Sol taraftaki ters girişli ondan buldum çıkma ama sağ taraftaki düz girişli! İki girişte aynı yöne bakıyor! Aşağıda resmi var aynı zamanda resimdeki parçayı kendim yaptım ama gergin oluyor! Çok geç açılıyor sağ far! Bu parça acil lazımdır yine dediğim gibi iki yönde aynı tarafa bakcak!

Teşekkürler..

1000857d.jpg

1000856j.jpg

1000858c.jpg

resimler ölmüş :D birazdan tekrar eklicem!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kaportacıya yaptırmanızı öneririm daha sağlam olur burçlarınıda ona göre uydurur, ben öyle yaptırıcam şahsen, aksi taktirde yüksek hızda kendiliğinden açılma gibi sorunlar yapar hoş olmaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında konyada vardır ama hurcadıları gezip kırık olan parçaları işine yarıcakları bakıp alman gerekir burdan ne söylesek boş, far motoruna bağlanan kısımlar ara kolların durumu hepsine bi bakıp yorum yapmak daha iyi olur, yolun ankaraya düşerse mazda hurdacısı bi abime yönlendirebilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

konyadaki en büyük hurdacılara bile baktım hep içindeki sekman uçmuş! Ama ankaradaki abiyi arayıp sorsak resim filan göndersek ulaşamazmıyım?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

konyadaki en büyük hurdacılara bile baktım hep içindeki sekman uçmuş! Ama ankaradaki abiyi arayıp sorsak resim filan göndersek ulaşamazmıyım?

resim falan zor ama anlatabilirsen o da anlarsa yardımcı olur 0312 385 07 02
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

selam kardeş benim arabanında yok ama ben lama demirden yaptım.burçların yerinede buzdolabının plastik ayaklarını taktım şimdi çok sessiz çalışıyor ve yerindende çıkmıyor.sanada tavsiye ederim arfama boşuna.hadi kolay gelsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selamlar arkadaşım elimde kollar var bugün bi müşterim gelecek farları almaya eğer ki vazgeçerse sana gönderirim ayakları sekmanlarıyla beraber

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

selam kardeş benim arabanında yok ama ben lama demirden yaptım.burçların yerinede buzdolabının plastik ayaklarını taktım şimdi çok sessiz çalışıyor ve yerindende çıkmıyor.sanada tavsiye ederim arfama boşuna.hadi kolay gelsin

buzdolabı ayağı derken tam neresini diyorsunuz. siz hangi marka model buzdolabından uydyrdynuz. hatırlayabiliyor musunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende de sol far kollarını birleştiren plastik aksamı özelliğini kaybetmişti kaportacıda yaptırdım şimdi sorunsuz çalışıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...