Jump to content

Practica İçin Performans Hava Filtresi Hakk.

323-Black
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

97 practicama hava filtresi takmak istiyorum,ama nereden alınır kimler takar hiç bir bilgim yok.anlayacağınız biraz yardımınıza ihtiyacım var.İstediğim sadece motor sesinin artması  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

İnternetten, tuning shoplardan, aksesuarcılardan alabilirsin.

Sökme takma işlemi de dahil açık filtrelerle ilgili daha bir sürü bilgi ve fotoğrafı forum içerisinde açılmış eski konularda bulabilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnternetten, tuning shoplardan, aksesuarcılardan alabilirsin.

Sökme takma işlemi de dahil açık filtrelerle ilgili daha bir sürü bilgi ve fotoğrafı forum içerisinde açılmış eski konularda bulabilirsin.

sizin aracınızda familia heralde,ağız genişliği kaç mm olması lazım, benim araç 1.5 motor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MGalleryItem.php?id=542

eğer kit olmadan montaj yapacaksan yanlış hatırlamıyorsam 23 cm genişliğindeki filtre araya parça koymadan olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

pipercross takmıştım ben, seside gayet güzeldi.

Ses olarak YED lerin sesi daha iyi.

Bendeki YED filtreyi çıkartıp yerine Pipercross taktım geçen hafta. Seste bariz fark var ama sonuçta kalite olarak kıyaslarsan, Pipercross 3 gömlek daha üstün.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

bende hazır konu acılmısken atlıyım bari dusunuyorumda bi acık hava filtresi 323 practica var. sesi iyi güzelde uzun yolda falan sinir bozmuyo mu yada bunu lök diye takıyomuyuz yanı soğutması yada motora cok yakın diye sıcak hava ayağı falan bi zararı warmı yada sesle birlikte hafifde olsa bi performans artısı oluyomu ? tesekkurlerr (:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...