Jump to content

Kompresyon testi ve expertiz

sadettin--
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

malum 23 nisanda arabamı aldım.exprtiz yaptırdım arabaya.arabam 120bin km de AT ve 40 bin km dir lpg,li (atiker)

kompresyon testinde normal değer 11 olması gerekiyormuş bende değerler şöyle.

1.silindir    11.7

2.                10.2

3.                11.1

4.              10.4

tabii bunlar yaklaşık değerler...

eeee şimdi benim motor ölümü???nasıl düzelir??

yapacak bişey yok diyen servis elamanı ne kadar haklıdır.

kafamı çok kurcalıyor bu durum.

çekişi gayet güzel.

Bu arada ilk arabam hakkında kötü şey duymak istemiyorum. :dua: anlarsınız ya  :sopa:

sizde durum nedir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda3 ün katalog kompresyon değeri neymiş ? Bilgi verdi mi servis ?

Servis elemanı yapacak birşey yok demiş anladığım kadarı ile neden öyle birşey söyledi ki ? O bu değerlerin düşün olduğunu mu düşünüyor ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda3 ün katalog kompresyon değeri neymiş ? Bilgi verdi mi servis ?

Servis elemanı yapacak birşey yok demiş anladığım kadarı ile neden öyle birşey söyledi ki ? O bu değerlerin düşün olduğunu mu düşünüyor ?

normal değer 11 bar mış.

adama soruyorum nasıl diye.birşey söylemiyor.araba pert dergibi bakıyor gözüme.alayımmı idare edermi diyorum bilmem diyor,masrafı varmı diyorum bakıyoo bana.tabii expertizi yapanın satılık mazda 3 ü olduğunuda eklemek lazım.benim araba buna beş basar gibisinden konuşuyr.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aciilllllll.

arkadaşlar aracın yağına bakıyorum yooooook

motor yağını nasıl ölçeceğiz.çok utanıyorum bunu sorduğum için ama bilmediğim bişeymi var.

aracı normal sıcaklığına getirip 5dk bekleyip ölçtüm çubuğa 1 damla yağ bulaşmamış.

ama stop eder etmez ölçüyorum çubuğun 1/3 ü yağlı.

yanlış nerde :-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aciilllllll.

arkadaşlar aracın yağına bakıyorum yooooook

motor yağını nasıl ölçeceğiz.çok utanıyorum bunu sorduğum için ama bilmediğim bişeymi var.

aracı normal sıcaklığına getirip 5dk bekleyip ölçtüm çubuğa 1 damla yağ bulaşmamış.

ama stop eder etmez ölçüyorum çubuğun 1/3 ü yağlı.

yanlış nerde :-[

umarım şaka yapmıyorsunuzdur aracın yağını ölçmek için düz bir yere park edip stop edin 5 10 dakika bekledikten sonra ölçüm yapın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...