Jump to content

323 Otomatik Vites Beyin Problemi

belconti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar merhaba,

iki sene evvel severek ve beğenerek aldığım 1993 model 323 otomatik vites beyin problemi yaşıorum şiddetle şimdi problemin tam olarak ne olduğunu nasıl bu hale geldiğini aktarayım:

1-tam olarak bir sene önce aracımın otomatik vitesi tamamen kullanılmayacak hale geldi ve yenisini almak veya tamiri mümkünse tamir yaptırmak için düştüm tamirci yollarına,

2-bursada bu işten çok iyi anlayan bir iki usta tavsiye etti eş dost onlara götürdüm verdikleri fiyat 1500 ila 1800 arasında değişiyordu,

3-güvendiğimve arabamın diğer ıvır zıvır tamir işlerine bakan bi tamircimin tavsiye ettiği bir diğer otomatik ustasına götürdüğümde vitesin içini komple değiştirebileceğini ve vitesin eskisi kadar ii olabileceğini ve bunun da bana 850 tlye mal olacağını söleyince hemen atladım tabi yaptırdıkta sonunda nitekim hakkaten süper olmuştu ve tüm vites geçişleri sorunsuzdu

4-gel elelim 6 ay sonra bakım için tekrar ustaya götürdüğümden sonra vites sadece 1e ve 2ye geçiyor 3e geçmiyor yani bu sorununda beyinden kaynaklandığını ne yaptıysa olmadığını beyni değiştirmekten başka çaremiz olmadığını sööledi.

5-bursada 323 otomatik vites beyni maalesefki yok şehir dışından bi kaç yere sorduğunu sööledi usta bi iki tane bulmuş ama bakmam lazım dio başıda baya bi kalabalık,

yani özetle ben bu işten çok çektim ve hala çekmekteyim

şimdi bu aşamada ne arabayı satabiliorum nede yaptırabiliorum

BANA YARDIM EDEBİLECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİORUM

SAYGILAR

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim tombakında şanzımanında sorun olduğunda (Komple bitmişti) Bursada Osmangazi postanesinin yanında iki usta söylemişlerdi. Ama bana pek güven vermemişti açıkçası.

Bende İstanbulda Ekincileroto (Adem Usta) nun tavsiyesiyle Feramuz ustaya yaptırmıştım. Yaptırdıktan 4-5 ay sonra bir ayar yaptırmaya götürmüştüm. Çok şükür sorunsuz kullanıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Benim tombakında şanzımanında sorun olduğunda (Komple bitmişti) Bursada Osmangazi postanesinin yanında iki usta söylemişlerdi. Ama bana pek güven vermemişti açıkçası.

Bende İstanbulda Ekincileroto (Adem Usta) nun tavsiyesiyle Feramuz ustaya yaptırmıştım. Yaptırdıktan 4-5 ay sonra bir ayar yaptırmaya götürmüştüm. Çok şükür sorunsuz kullanıyorum.

ne kadar tuttu peki?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...