Jump to content

Çizikler için kalem

bunk
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar çizikler için bu kalemi kullanan ya da bilen var mı nasıl bir üründür. İşe yarar mı ki?

Araba daha çizilmedi ama çizilme ihtimali var, bari içim rahat etsin çözümü varmış diye.

Ürünün haberi:

http://haber.mynet.com/detay/guncel/aracinizdaki-ciziklerden-kurtulun/509241

Ürünün sitesi:

http://www.otocizikgiderici.com/index.html?site=MYNET

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birleşip Ebaydan toplu alım yapsak iyi olur aslında. Benim araçta da sağ tarafta boylu boyunca bir çizik var. Renk de siyah olunca çok belli oluyor. Bir de geçen hafta cila yaptım arabaya, cila çiziğin içine doldu. İkidir yıkatmama rağmen çıkmıyor ve bembeyaz bir çizik oldu şimdi. Daha beter görünüyor.

Yalnız reklemında gösterdikleri çizik çok yüzeysel bir çizik. Derin çiziklerde işe yarayacağını sanmıyorum. Denemek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

toplu halde alışveriş ticarete girer,çok sayıdaki ürünü gümrüğe takılırsa şahsi kullanım içindir bahanesiyle alamazsınız yani abi ben satıcı değilim içiciyim bahaneside bir yere kadar :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence de yüzeysel çizikler içindir.

Sanki sihirli değnekmiş gibi gösterilmiş.

Ama boya pasta cila yerini tutmuyor zannımca..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar çizikler için bu kalemi kullanan ya da bilen var mı nasıl bir üründür. İşe yarar mı ki?

Araba daha çizilmedi ama çizilme ihtimali var, bari içim rahat etsin çözümü varmış diye.

Ürünün haberi:

http://haber.mynet.com/detay/guncel/aracinizdaki-ciziklerden-kurtulun/509241

Ürünün sitesi:

http://www.otocizikgiderici.com/index.html?site=MYNET

amann kardeşim sakın. linkteki ürünü ben denedim  sakın ola deneme. çin malı alakasız berbat 1 şey
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bu ürün hakkında çok yazı okudum. Bazıları denedikleri üründe hologram olmadığını işe yaramadığını söylüyordu. Daha başka yorumlarda ise ürünün sitesi üzerinden hologram doğrulama yaptırdıktan sonra kullananların ise "  KESİNLİKLE  Bir İşe Yaramadığını"

yazdıklarını okudum. Kullanmadım fakat yerli ve yabancı birçok sitede yorum okudum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

kesinlikle hiçbir işe yaramıyor FOX IT PRO denen meret. sakın almayın 59 TL. boşa gitti. Daha bunun gibi kimler verdi bu ürüne para kim bilir. getirtiyorlar çinden alıyorlar toptan geliyor belkide tanesi 9-10 tl'ye, sonrada satıyorlar 59 - 69 tl'ye, çok ama çok yazık. inanın parasında değilim ama kandırılmaya hiçbir şekilde tahamülüm yok. videolarında ve fotolarında bilgisayar efektleriyle kandırmaca yapmışlar, sahtecilikten başka birşey değil. ne derin nede hafif hiçbir çiziği yok etmedi. Hiçbir şekilde işe yaramıyor, bir kez kullanmayı denedim ve attım çöpe.

çok inceleri biraz yok eder gibi yapıyor kurur kurumaz tekrar çıkıyor ortaya çizik, 1-2 dakika sonra yine aynı. Aldanmayın arkadaşlar, adamların insanları kandırarak kazandıklarını, sürümden kazançlarını bir hesap edin.

Çok yazık...

Sakın FOX IT PRO ve bu tarz kandırmacalı çin malı çizik kalemi ürünlerinden almayın, paranıza yazık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daha dün yıkamacı bi tanıdığım almış senin arabada deniyelim dedi.bir türlü o malum sıvı kalemin ucuna gelmiyo meğer içi boşmuş.gerisini hesap edin.şuanda dünyanın en iyi formülü pasta cila.başkada yok. dip not : reklamlara dikkat edin çiziğin üstünden geçerken aslında kamera geri sarıyo.bilgi sağlam yerden

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Böyle bir ürünün sitesinde önce ve sonra resimleri vardı aslında resim aynı resimdi çünkü çeken kişi yansımış ve aynı duruş aynı gölge aynı açı ve aynı birçok durum vardı sadece photoshop ile çizilmiş gibi gösteriliyor ve sonra temizlenmiş gibi gösteriliyor. Yani çoğu numara bu resim ve videoların. Ben mail attım bu photoshop ile yapılmıştır diye ertesi gün resmi kaldırdılar sayfadan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

arkadaşlar bende kullandım fix pro mu ne  hiç işe yaramıyor.ama yeni bi kalem arıyorlar kesin kapatoyo az derin olsa bile diyolar ne kadar doğru bilmiyorum benm arabada sedef kırmızı bi kaç çizik var canımı sıkan çözüm bulan burdan paylaşsın lütfen

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiç bir şekilde işe yaramıyor arkadaşlar. Boyacı ve yıkamacı arkadaşlara sordum.

aynen gökhan abi yala dolan işler işte...başka bir sistem çıkana kadar şuan çağın en iyisi pasta cila :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

çok kötü bir ürün kullandım içbir işe yaramıyor. kandırmca düpedüz, boşa para vermeyin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

peki arkadaslar, acaba kendi aracimizin renk kodunu ogrensek, servisten yada baska bir yerden aracin orjinal boyasindan temin etmek mumkun mudur? ufak tefek cizikleri kendi orjinal boyasi ve bir ince firca ile biz kapatamaz miyiz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...