Jump to content

2.el Mazda 3 Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler?

ceyhun29

Tavsiye Edilen Mesajlar

selamunaleyküm arkadaşlar. geniş bilgi sahi

bi olan arkadaşlardan yardım almak istedim bu konuda. mazda 3 almayı düşünüyorum. internetteki ilanlardan  bakıyorum genelde. özellikle dikkat etmem gereken faktörkler nelerdir? beni uyarırsanız çok sevinirim. teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Yanlış yer değil de, 2. el araba alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyorsa aynı kurallar Mazda3 için de geçerli. En garanti yol, yetkili servisten alınacak ekspertiz raporudur. Yaklaşık 100-150 liraya (geçen sene Avensis için 150 ödemiştik) ekspertiz raporu alabilirsiniz. Satıcı ile yapacağınız anlaşmaya göre, örneğin satıcı arabada değişen yok kesinlikle dedi ama arabada değişen kaporta parçası çıktı. Böyle bir durumda önceden satıcı ile anlaşmak koşuluyla ekspertiz raporunu satıcıya ödetebilirsin. Mesela benim arabamla ilgili böyle bir rapor söz konusu olsa, arabamdan emin olduğum için hiç tereddüt etmeden kabul ederim. Aynı şekilde kardeşime aldığımız arabanın sahibi "eğer değişen parça olduğu söylenirse, toplam fiyattan 5 bin lira düşerim" demişti ve dediği gibi arabada tek değişen çıkmamıştı.

Sonuç olarak ona dikkat et buna dikkat et demek yerine, al götür servise orada baktır beğendiğin arabaya.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok sağolun semavi bey beni aydınlattınız. peki semavi bey ben mazda3 ü benzinli sürebilecek ekonomik rahatlığa sahip değilim.. ama mazda 3 ü muhakkak kullanmak ve almak istiyorum. bu ayrıcalığı yaşamak istiyorum. lpgli almak veya aldıktan sonra lpg taktırmak. içim rahat bişekilde alabilirmiyim. veya subap kapaklarını diğer araçlardaki gibi yaptırmak mümkün müdür? iginizden dolayı teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...