Jump to content

Bugün 2010 Mazda3 Hatcback alacak olsaydınız hangi rengi tercih ederdiniz?

isa dogruyol
 Paylaş

Bugün 2010 Mazda3 Hatcback alacak olsaydınız hangi rengi tercih ederdiniz?  

39 oy

1. 1. Bugün 2010 Mazda3 Hatcback alacak olsaydınız hangi rengi tercih ederdiniz?

• Gök Mavisi
      9
    • Hızlı Kırmızı
      8
    • Alüminyum grisi
      8
    • Kristal Beyaz
      17
    • Çelik Mavisi
      2

Tavsiye Edilen Mesajlar

Valla İlker, bende senin gibi Almanyada kullansaydım arabayı kesinlikle siyah yada şimdiki rengi olan bordomoru derdim.

Ama yolu yol olmayan ve 8 ay devamlı içini fırın gibi sıcak yapan havası olan Türkiyede yaşıyoruz.

Bunlar önemli etken.

Şimdi gidip bineyim arabaya (şu anda bulutlu) hava kapalıyken bile abartısız 30 derece vardır arabanın içi.

Dışının pisliğini söylemiyorum, yollar çamur deryası, gün aşırı yıka(t)maktan içime baygınlıklar geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende aynı nedenden aldım :)

beyaz istiyordum ama o zaman hiçbir bayide beyaz yoktu :)

seçeneklerde siyahta yok ayrıca.Birde bu reklamlardaki mavi renk katalogtaki gibi gerçekte görmüyor ben gördüm beğenmedim, yeşile benzer bir rengi var.

sizin gördüğünüz Türkiye'ye yeni ithal edilmeye başlayan metal grisidir. iki renk de altta...

post-1225-141695281446_thumb.jpg

post-1225-141695281449_thumb.jpg

post-1225-141695281452_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sizin gördüğünüz Türkiye'ye yeni ithal edilmeye başlayan metal grisidir. iki renk de altta...

Patron iki metal grisi birbirinin aynı mı şimdi? Bence hiç alakaları yok ama suç senin değil. Bazı arkadaşların söylediği gibi, hakikaten reklamdaki renkle gerçek arasında fark büyük oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mavi olanını bende gördüm florya sahilde bir tane gördüm suana kadar.Turkuaza benziyordu yeşili çok anımsatmasada biraz değişik bir yeşilimsilikte var ona nasıl cümle oldu öyle :)..Hatta şöyle diyim piyasada honda jazz mavi turkuaz gibi  sık sık görülebiliyor onun renginin aynısı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okan ya, 2. resimdeki tamponun üstünde duran krom parçadan bulunabiliyor mu ?

Krom parça değil sanırım piano black folyo kaplatmış o güneş ışığından parlak görünüyor..

35jklld.jpg

Uploaded with ImageShack.us

[img width=580 height=386]http://img153.imageshack.us/img153/7055/2010mazdaspeed3cdntrack.jpg

Krom kaplama dahi olsa bence krom kaplamaya gerek yok folyocuya gitsen istediğin krom gibi görüntü veren 3M folyoyu 20-30tlye yaparlar..

Bugün ön tamponu farklı yapmış sahibinden.comda ilan gördüm

25648952bfm.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabikide hiç kimse KIRMIZI bir Mazda 3'e asla hayır demez... :)

kırmızıya bayılıyordum rx8de gördüm ilk o yogun kırmızıyı görünce youtubedan kırmızı videolarını izleyince alırsam kesinlikle kırmızı olacak demiştim...Bu hafta bayraktarda kırmızı gördüm hiç yakıştıramadım neden öyle geldi bilemiyorum ama alüminyum gri onun yanında daha şık duruyordu.gözle görünce begenmedim...Mavi bana çok hoş geldi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla İlker, bende senin gibi Almanyada kullansaydım arabayı kesinlikle siyah yada şimdiki rengi olan bordomoru derdim.

Ama yolu yol olmayan ve 8 ay devamlı içini fırın gibi sıcak yapan havası olan Türkiyede yaşıyoruz.

Bunlar önemli etken.

Şimdi gidip bineyim arabaya (şu anda bulutlu) hava kapalıyken bile abartısız 30 derece vardır arabanın içi.

Dışının pisliğini söylemiyorum, yollar çamur deryası, gün aşırı yıka(t)maktan içime baygınlıklar geldi.

haklisin arkadasim simdi moda mat siyah beyazin devri kapandi,beyaz arabasi olan foile yaptiriyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okan ya, 2. resimdeki tamponun üstünde duran krom parçadan bulunabiliyor mu ?

bi bakayım ben ona... orjinalde öyle bir parça var mı fotoğraf yanılması mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...