Jump to content

Bursa'da Mazda 3 MPS Test Sürüşü

saltug
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

C.tesi günü İnallar Mazda'nın yeni Yalova yolunda yaptığımız Mazda 3 MPS test sürüşü hakkındaki yorumlarımı yazmak istiyorum.

2010 Mazda 3 HB sahibiyim. Görünüş olarak her ne kadar aynı arabaya biniyor olsanız bile bir kez kullandıktan sonra MPS'in bambaşka bir araba olduğunu anlıyorsunuz. O günden beri kendi arabamın gitmediğini düşünür oldum. MPS gidiyor.. Hem de ne gitmek.

Benim Mazda 3 ile aynı görüntüde olması, özellikle içine bindiğimde orta konsol vb. görünüm beni çok rahatlattı. Gösterge panelleri daha spor ve çok hoş. Donanım olarak ta çok daha dolu bir araba.

Yalova yoluna çıkıp vites değiştirmeye başladığımda, ki zaten göz açıp kapayıncaya kadar 1-2-3 demeye kalmadan her defasında limitör aramıza girdi bir baktıkki hızlanmışız. Benim arabamda gaza basınca, arabam benim gaza bastığımı 2 sn sonra anlıyor ama MPS te hiç öyle değil. Araba gaza basacağınızı anlıyor, bastığınızı değil.

Normalde çok sakin araba kullanırım. Önümdeki arabaya sellektör yaptığım vaki değildir. MPS'te trafikte kimsenin gitmdiğini fark ettim. 1-2 arabaya sellektör yaptım. Sonra ben napıyorum, hiç yolunda giden ve hız limitlerine uyan bir araca sellektör yapmak bana yakışacak şey mi diye hatırladım ve gaza hafifçe dokunarak sağından geçtim. İşte güç bu dedim. Araba tam istediğim gibi itaat ediyor. Hiç korkmadan gidiyorsunuz.

Uzun zamandır bu kadar keyifli araba kullanmamıştım. Bursa İnallar Mazda'ya bu deneyimi bana yaşattığı için gerçekten çok teşekkür ederim. Bursa'da araba alacak herkes iki kez düşünsün. Satış ve SATIŞ SONRASI SERVİS gerçekten çok önemli. İnallar bu konuda güvenebileceğiniz bir yer.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

su devlet politikaları ve bayi politikaları yakıt derdi olmasa tam alınacak araba ama işte.. :kafa:

Bir tur attınız kendi arabanızdan sogudunuz sanırım  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

elektronik gaz kontrolüne sahip araçlar için speed booster adında veya ona benzer bir isimle satılan bir parça var gaz pedalınıza bağlanıyor yanlış bilmiyorsam ve gaz pedalının tepkime süresini kısaltıyor bence onu deneyebilirsiniz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...