Jump to content

Practica Sis Farı

speedyaziz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşla yaklaşık 3 aydır practica kullanıyorum aracımdan çok memnunum.Ufak tefek bişeler yapmaya başaladık havafiltresi vsvs ve şu tampondaki sis farı orj olarak varmı yoksa oraya uyacak bi sis farımı takıcaz yardımcı olursanız sevinirim.iyi günler

Edit: Başlık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

konuyla alakasız olucak ama bendede practica war yavastan mod işine girmek istiyorum hazır sende yeni baslamısken biraz yardım alayım diye dusundum :P msn falan alabilrmıyım acaba ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba arkadaşla yaklaşık 3 aydır practica kullanıyorum aracımdan çok memnunum.Ufak tefek bişeler yapmaya başaladık havafiltresi vsvs ve şu tampondaki sis farı orj olarak varmı yoksa oraya uyacak bi sis farımı takıcaz yardımcı olursanız sevinirim.iyi günler

ben çok aradım bulamadım,aksarayda parçacılarda 10*18 ölçülerinde bi sis farı bulup uydurman lazım.bide iç kısma metalden ayak yapılması lazım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

Evet kesinlikle Doğan'ların sis farı oluyo bizzat denedim.Ama çok ta  orjinal durmuyo farın köşeleri biraz daha yuvarlak olsa daha iyi olurdu:)Geçenlerde bi dolmuşun ön tampanunda vardı tam bizim arabalara uyacak bişseydi şimdi ondan arıyorum:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

bende sis farı alıcam araştırıyorum ama herhalde yok yahu tamponların içi bi acayip yamuk yumuk 18*10 ölçtüm bende...tek seçenek doğan sisleri yada kapaklı sisler olabilir onlarda güzel

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

bnde 98 familia var, ön görünüm practica'yla aynı biliyosunz, bn bostancıda bi aksesuarcıdan uygun bşy bulup taktım cok büyük sıkntı yaratmadı ancak muayeneden geçmz sanırım orjinal olmadıgı için :s

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 4 ay sonra ...

arkadaslar 98 practicam var yeni aldım yapım asamasında sis farı arıyorum nerde bulabilirim  yada yardımcı olacak abiler arkadaslar varsa lütfen yönlendirsin. teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar 98 practicam var yeni aldım yapım asamasında sis farı arıyorum nerde bulabilirim  yada yardımcı olacak abiler arkadaslar varsa lütfen yönlendirsin. teşekkür ederim.

Forumda mevcut konu ile birleştirilmiştir. Buradan devam edebilirsiniz.

Şu konuyu da inceleyebilirsiniz.

http://www.mazdaclubtr.com/17732/sis-fari-bulamiyorum-90-94-323hb/msg425764/#msg425764

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...