Jump to content

Aks körüğü

SELCUK_21
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu gün rutin bakımda aks körüğünün yırtılmış olduğunu gördüksol dış aks körüğü servisten orjinalini alalım dedik altı üstü bir parça lastik sonuçta dedik ustamla aradık servisii yedek parca bölümüne bağlandık ve bir aks körüğü 160 tl arkadaşlar gırama vursan altına denk gelecek nerdeyse tamam mazdalarımız altın kadar değerli ama kuyumcu hi,çte o gözle bakmıyor =) şimdi bu konuda tecrübeli arkadaşlarımdan istirhamım yan sanayi 15 tl orjinali 160 tl ne yapayım şimdi yan sanayi yi alıp ne kadar dayanırsa diye kumar mı oynuyim yoksa orjinali alıp psikoljikmen rahat mı edeyim zoruma da gider ama 160 tl yan sanayi 15 tl 30 da el emeği 45 tl değişen arkadaş varmı aks körüğünü yan sanayi ile arabam 626 2000 model bilgisi olan arkadaşlarım cevap verirse sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu gün rutin bakımda aks körüğünün yırtılmış olduğunu gördüksol dış aks körüğü servisten orjinalini alalım dedik altı üstü bir parça lastik sonuçta dedik ustamla aradık servisii yedek parca bölümüne bağlandık ve bir aks körüğü 160 tl arkadaşlar gırama vursan altına denk gelecek nerdeyse tamam mazdalarımız altın kadar değerli ama kuyumcu hi,çte o gözle bakmıyor =) şimdi bu konuda tecrübeli arkadaşlarımdan istirhamım yan sanayi 15 tl orjinali 160 tl ne yapayım şimdi yan sanayi yi alıp ne kadar dayanırsa diye kumar mı oynuyim yoksa orjinali alıp psikoljikmen rahat mı edeyim zoruma da gider ama 160 tl yan sanayi 15 tl 30 da el emeği 45 tl değişen arkadaş varmı aks körüğünü yan sanayi ile arabam 626 2000 model bilgisi olan arkadaşlarım cevap verirse sevinirim

hiç düşünme al yan sanayi tak piyasada satılan körükler de iyi yani okadar aks degiştim hangisi servis malıydı hiç hatırlamıyorum  sadece  yetkili servis iken o zamanda mejburduk orj kullanmaya

parçacıdan alırken bak şöyle bir zaten iyi mal kendini belli eder tak bak keyfine 160 ytl yazık ...

bu mazda ya bu yüzden kızıyorum işte taş gelse yırtılmıcakmı demir kapalamamı bu yag ip dolansa yırtılmıcakmı  ....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haklısınız arkadaşlar çok tşk ederim bu gün alıp taktım aynısını ustamda söyledi 160 tl bir kavuçuk parcasına verilirmi yav passatın orjinal körüğü 25 tl bu nasıl iş diye hayıflanıyordu galiba servisler nasıl olsa mecbur bunlar diyor ne kadar tararsak kardır diye yabi uzun lafın kısası 15 körük 10 tl arka viraj denge çubuğu lastiği 35 tl de el emeği verdim toplam altmış lira inşallah beni mahçup etmez körük =) ilgilenen arkadaşlarıma tekrar tşk ederim sağolun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende 5 ay önce meb başayarda sağ aks körüğünü değiştirmiştim yanlış hatırlamıyosam 127+kdv ödemiştim yan sanayisinede 45 tl demişlerdi ama bi türlü oturtamadılar zoraki bi şekilde orjinalini taktırmışdım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...