Jump to content

Mazda3 silikonsuz farlar.

mehmetkurtoglu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir ay önce 2010 model mazda 3 aldım. Kullanması güzel, şürüş keyfi çok hoş. işe gidip gelirken yol hiç bitmesin istiyorum.  Trafikte herkes benimle yarışmak istiyor. Mazda3 bir şehir efsanesi değil. O yüzden efendi efendi gidip geliyorum Virajlarda ve tırmanmada harika.

Ha bir de sorun çıktı. farlara slikon takmayı unutmuşlar. Servise gösterdik haberimiz var biz sizi çağıracagız dediler. Bekliyoruz bakalım ama arabayı yıkattıkca farlara su kacıyor canım sıkılıyor.

Mazdacı olmaktan memnunum. Keşke mazda 6 alsaydım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öncelikle hayırlı olsun.

silikonu unutma olayı ilginç, normalde araçlar üretildikten sonra yağmur testlerinden de geçerler su alıp almadıklarını kontrol için.

bende öyle bir sorun yaşanmadı. sanırım tüm yeni araçlarda unutulmamış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir ay önce 2010 model mazda 3 aldım. Kullanması güzel, şürüş keyfi çok hoş. işe gidip gelirken yol hiç bitmesin istiyorum.  Trafikte herkes benimle yarışmak istiyor. Mazda3 bir şehir efsanesi değil. O yüzden efendi efendi gidip geliyorum Virajlarda ve tırmanmada harika.

Ha bir de sorun çıktı. farlara slikon takmayı unutmuşlar. Servise gösterdik haberimiz var biz sizi çağıracagız dediler. Bekliyoruz bakalım ama arabayı yıkattıkca farlara su kacıyor canım sıkılıyor.

Mazdacı olmaktan memnunum. Keşke mazda 6 alsaydım..

pardon ama farlara su alma sorunuyla ilgili bir açıklama yok. stop lambaları ile ilgili bir sıkıntı vardı.

acaba aracınızı alırken xenon far taktırmış olabilir misiniz?...

o sebeple farlarınızda buğu problemi olmuş olabilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok yok xenon far taktırmadım. arabayı yıkatıyordum orada soyledıler baktım gercekten sabunlu su var hemen servise yollandım. servis not aldı ama ellerinde slikon yokmus bekleyecekmısım..  japonya'dan gelecekmıs...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Bu sıkıntıyı ben de yaşadım.Bugün farkettim ki stoplarda buğu var.Bu normal mi diye soracağım ama normal olmamalı.Çözümü nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu sıkıntıyı ben de yaşadım.Bugün farkettim ki stoplarda buğu var.Bu normal mi diye soracağım ama normal olmamalı.Çözümü nedir?

yağmurlu havada mı oldu, yoksa yıkattığınızda buğu mu oluştu? ben yıkattığımda kenarlarında hafif buğulanma oluyor, onun haricinde herhangi bir problem yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

servise gidip garanti dahilinde arka stopların slikonlarını değiştirtebilirsiniz eğer daha önce servis dışında bir yerde oynanmadıysa
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yağmurlu havada mı oldu, yoksa yıkattığınızda buğu mu oluştu? ben yıkattığımda kenarlarında hafif buğulanma oluyor, onun haricinde herhangi bir problem yok.

servise gidip garanti dahilinde arka stopların slikonlarını değiştirtebilirsiniz eğer daha önce servis dışında bir yerde oynanmadıysa

Araç daha sıfır araç.Herhangi bir müdahale olmadı.Karlı havada yaptı.Stoplar üzerinde kar birikmişti.Temizledikten sonra bir baktım buğu oluştu.Sonra geçti.Hiç yıkatmadım henüz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç daha sıfır araç.Herhangi bir müdahale olmadı.Karlı havada yaptı.Stoplar üzerinde kar birikmişti.Temizledikten sonra bir baktım buğu oluştu.Sonra geçti.Hiç yıkatmadım henüz.

Eski kasalarda da bu sıkıntı vardı.Stop daki contayı değiştiriyorlar sorun çözülüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

ben de arabayı ilk aldığımda stopların buğulandığını gördüm, canım baya sıkılmıştı fakat serviste garanti kapsamında uyguladıkları bir işlemle sorun çözüldü..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim araçta da,arka sol stoplarda buğulanma oldu.3.bakımda servise durumu anlattım.30tl lik plastik malzemeden imal edilmiş izolasyon parçasını garantiden değiştirdiler ve sorun çözüldü...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...